Negativ varför då

Visst jag kan erkänna att jag är rätt så negativ. Klagar rätt så mycket men det är oftast inte så seriöst och ju mer jag har blivit medveten om att jag klagar har jag försökt att sluta. Men det finns de som klagar hela tiden när jag åkte hem idag satt två 40-åringar brevid mig och de klagade nog hela resan. Sättet framför var bortmonterat så de kunde inte hålla i sig, busschaufförerna kör ryckigt och bromsar in kraftigt detta var bara klagomålen som jag kom på just nu, försöker att inte lyssna och bara låta det rinna av men det är svårt.

Om ni undrar så klagar jag inte på dem jag bara konstaterar fakta.

Språng marsch

Till skolan idag yes vad härligt det har jag väntat på det var nog tre veckor sen senast. Men det är bara att power walk till skolan jag kan upplysa er om att det är få som slår mig när jag väl är på gång. Jag lyckades dessutom tajma ljussingnalerna så att att jag slapp vänta. Eller ja jag gick lite på rött ljus men det var inga bilar som väntade så jag förstörde inte för någon.

Läsa

idag har jag läst i min tråkiga skolbok i tre timmar och det var grymt tråkigt vill jag lova och om jag lärde mig något det vet jag inte men vi får väl se hur det går.

Det är första advent

Om någon nu hade missat det. Jag har firat det med att bygga Sveriges coolast pepparkakshus. I promise. Färgen på kristyren går inte av för hackor.

Datorer

Vad är de bra till egentligen? De vägrar att logga in mig på sidor jag vill komma åt, det är förbannat svårt att hitta det man vill ha och om man hittar något som skulle kunna vara intressant ja då har man inte rätt systemkrav.

Knorris light

Tror jag att jag har eller ja ska man översätta det till ren svenska så blir det förkylning och det är inte roligt. Min näsa rinner som en gris(haha) och jag är stentrött. Går till skolan och går hem och lägger mig sen. Idag var jag så nära att bara stanna hemma från skolan och ligga i min säng och sova men jag gick ditt för att göra en redovisning som ändå skett sig, fast jag visste i och för sig det redan innan att våran skulle vara absolut sämst. 

Nu har jag inte skrivit på länge

Eller jo jag skrev ett inlägg om den lilla söta tomtenisse chauffören som körde bussen i Tisdags. Men datorn var så seg så jag orkade inte vänta på att det skulle publiceras. Men i alla fall han såg ut som en liten tomtenisse och när vi gick på bussen hälsade han alla välkomna och innan vi gick av så önskade han alla en trevlig kväll. Fler sådana vill vi ha fast det kanske var tomten som skickat honom.

Mysigt

Iadg har jag bakat bullar, massor av bullar som jag dockinte skall äta upp helt själv men ändå. Dock upptäckte jag när jag hade bakat färdigt att jag luktade bullar fast det är ju rätt så mysigt det finns ju värre saker man kan lukta.

Gratis är gott

Såg en rolig sak idag det var utdelning av gratis mat idag och det var bara en stackars kille så vad gör folk. Jo vi ställer oss i kö. Självklart gjorde jag det också, gratis är gott och jag varändå tvungen att väntaså varför inte.

TFG

Mm det är fredag. Jag är dock helt slut nu bara kände det när jag var på väg hem hur trött jag var. Beror antagligen på att det var mycket i skolan och att jag har ansträngt min hjärna mycket. Så nu gör jag så lite som möjligt. 

Hur ser en punkare ut

Jag ska klä ut mig i helgen till punkare, men jag vet inte vad jag skall ha på mig. Någon som har ett bra förslag? Det enda jag kan komma på är färgad tuppkam så det får det väl bli men vad mer?

Imorgon är det fredag

Det har vi längtat efter, skall ju dock bara fixa en liten detalj ett litet prov men det är ju inte så farligt eller hur. Skall sova på det så tar vi en kvartsracer plugg i morgonbitti. Det ordnar sig nog.

Nu ska jag plugga

Det blir nog en hel del plugg idag har prov imorgon så det är bara att plugga på men jag skall dock hinna med att träna också. Det kommer inte att bli sju timmars plugg som min klasskompis skulle göra. Det funkar inte för mig, det är bättre med små doser i stället.

Oj vad jag vet

Nog för att jag brukar varaefter men idag vet jag faktiskt att det hade skett en olycka så att vägen var avstängd. Inte för att det är något bra men tänka sig att jag vet något innan majoriteten av alla andra. Detta beror dock bara på att jag var tvungen att ta mig en femton gånger längre väg förbi olyckan men ändå.

Varför

Sitter jag här när jag borde lära mig verbkonstruktioner kan man fundera på. Jo för att verb är så tråkiga är svaret. Så jag sitter här och funderar på en bra ursäkt.

1 jag visste inte om att vi hade läxa.
Den är rätt dålig och alldeles för vanlig.

2 jag trodde inte att vi skulle ha detta också i läxa?
Kan funka men det är ingen riktigt bra ursäkt.

3 Jag fattade inte hur det hänger ihop, kan du förklara? (Med ett leende)
Brukar funka rätt bra. Tror att vi kör på den.


Regnet kommer från alla håll

Tjooho Eller inte det blåste ju dessutom storm så ja jag var blött överallt. När pensionärsparet framför mig bara stannar brevid varandra och täcker hela vägen, bara för att de har paraply och inte jag får det faktiskt tåla att höra ett lågmält h*lvete. Jag kan meddela att mina jeans blev riktigt slimmade, inte så mysigt.

Någon annan som var ute i regnet och traskade?

Tack Fia

Jag har vunnit vadet och det var som jag trodde man behöver inte skriva teoriprovet samma dag som uppkörningen. Detta skall min kompis få äta upp. Vi slog desdsutomvad om en annan sak idag och jag vann det också. Så 2-0 till mig 

Varför skall man lära sig

En massa onödiga saker somman ändå inte kommer att ha någon användning för senare i livet. Enda anledningen är att få bra betyg och det blir ju väldigt motiverande, när det är äckeltråkigt.

Dagen

Har varit som den varit. Men roligast idag var dock bussen som jag åkte hem med. När man trycktepå stoppknappen lät den som en partytuta som det har tutats lite väl mycket med. Jag var tvungen att trycka när jag skulle gå av bara för att höra den igen.

En viktig fråga

Hur gäller det när man ska ta körkort, någon som vet? Måste man skriva teorin samma dag som man kör upp? Snälla svara jag har mycket prestige att vinna

Dagen slutade dock bra

I alla fall skolmässigt, då vi fick tillbaka arbete som vi hade skrivit och jag var mycket nöjd med mitt. Så det var bra nu gäller det bara att bita ihop fram tills jul.

Måndag överlevd

En dag överlevd bara fyra kvar tills det är helg.

Inledde dock dagen med att läraren började lektionen innan den skulle, så jag kom försent fast jag egentligen inte gjorde det. Det gillar vi inte.

Efter gårdagens svårt att sova läge så tog tröttheten ut sig efter halva dan, blir lätt så när man har en tråkig lektion. Jag bara kände hur ögonen gick ihop och hur gäspningarna kom, försökte dock bitta ihop och inte gäspa min lärare i ansiktet. Gick väl så där dock.


Kan inte sova

Jag skulle solklart behöva sova nu. Men jag kan inte, det går bara inte och jag vet inte varför. Så vad gör jag i stället sätter mig och bloggar om det oj vilket liv man har!

Jag försöker mana fram sömnen, serhur antalet timmar sömn minskar och de har redan med råge passerat min acceptabla gräns ahha 

min bok har många sidor

Efter att ha läst i tre timmar har jag 60 sidor kvar men jag orkar inte läsa mer just nu. jag brukar läsa fort i vanliga fall men den härboken är krånglig, de talar dialekt och skriver inte ut början av orden så då måste man fundera över vilket ord det är.

Babyface

jag är lite efter men ändå. Alltid sist med det senaste, det är så det ska vara. Polisen har tagit våldtäktsmanen som härjade i Göteborg och det var en femtonåring. Det var inte vad jag tänkte mig som en våldtäktsman om jag hade befunnit mig där och han hade ringt på dörren är inte jag säker på att jag hade kopplat att det skulle kunna vara han.

En våldtäktsmanför mig är en stor svartklädd man i 30-års åldern inte en liten femtonåring. Nej fy, men tur både för honom och oss att han har blivit tagen. Killen har ju inte mått bra annars skulle man ju inte göra nåt sådannt. 

Fredag den 13de

Var det igår alltså den ultimata otursdagen. Fast jag tror inte riktigt på det, allt gick min väg eller a inte mindre en vanligt i alla fall. Varför skulle just fredagen den 13 vara en otursdag? någon som vet 

200 sidor kvar

Jag har tvåhundra sidor att läsa i en bok tills på tisdag morgon. Detär bara att räkan hur många sidor det är per dag. Så om ni undrar vad jag gör så vet ni det nu.

Städa

Jag har faktiskt städat mitt rum också och det tog tid men blev bra. Bara det att jag skulle behöva sortera undan en del, nu har jag bara gömt det i lådor och gaderoben. 

Mmm lördag idag

Härligt med lördag flera timmar kvar tills det är skola. Dock har jag inte tagit det så lungt idag. Det har varit en massa folk hemma så jag har varit tvungen att vara trevlig och det är jobbigt.

Time to sleep

Det är det absolut. Jag är inte trött men börjar känna mig seg. Är fortfarande inte färdig meden inläminingsuppgift som jag skall lämna in i morgon bra eller. Nja inte direkt. Dessutommåste jag gå upp 5,45 för att hinna med allt. Jag tycker det låter värre med 5:45 än kvart i sex så därför skriver jag det så ni skall tycka synd om mig.Om ni nu undrar. 

Nu andas jag igen

För ett litet tag i alla fall. Den här veckan har varit värre än föregående. Känns som jag bara går i skolan, åker buss och pluggar. Jag har kanppt gjort något annat tror jag totalt under denna veckan har tittat 1 1/2 timme på tv.

Fast jag är inte ens färdig för denna veckan, jag lurar bara mig själv det är dags att ta tummen ur arslet och fortsätta jobba. Jag tror jag ska ut och samla löv, det är sådant roligt vi håller på med. Tjoohoo

Ni vet I löve löve

Statistiken är konstig

ÄR det bara för mig eller vad? När jag vill ha upp statistiken för 30 dagar vissar den 4 dagar mysko eller hur. Vem vet jag kanske har hundramiljoners läsare utan att veta om det. :-D

Nu blev jag sur

Testet runt om i landet på expressen. Jag svarade alla rätt i alla fall om man jämför med facit men ändå får jag bara 13/14 rätt. Vad är detta.

Konstig

Jag gjorde ett test på expressens hemsida (oerhört seriöst) för att se hur mycket stockholmare jag var jag slutade som medelmåttorna med 6/8 rätt. Endast för att jag inte har full koll på vilket år man omnämnde stockholm i skrift det var ju 800 år sedan. Jag levde inte då gjorde du? Vem som är kungens barn har jag väl inte heller full koll på.

Men jag blev ändå förvånansvärt mycket stockholmare för att inte bo där.

Svininfluensan

Först var det fundering över om man skulle ta vaccinet men nu är jag mer orolig över att jag ska bli sjuk. Detär folk i min klass som är sjuka och de var i skolan innan de blev sjuka och nu börjar vi alla bli lite oroliga. Gör detinte lite ont i halsen eller i kroppen jag känner mig lite trött, o.s.v.

Men vad ska man göra det är bara tvätta händerna och hoppas att man slipper bli sjuk.

Skolveckan är över

Nu kan jag vara social och känna mig som en människa utan ångest i två dagar, tills nästa prov. Det gick rätt så hyfsat idag på provet jag fixade g-poäng i alla fall så ig skall vi klara oss undan. Det är kanske möjligt att det blir högre, men det är ett sådant jobbigt prov där man inte har nån anning om det gick bra eller inte.

Uppmuntrande nog så satt den bredvid mig och kolla rakt ut i luften ett antal gånger och den personen är inte dum så det var faktiskt bra.

Sjukt mycket plugg

Fy inte undra på att jag var depp innan skolan börja. Har inte skrivit på några dar och det är en kombination av depp och plugg.

Men vad ska man göra hoppa från en bro eller försöka att göra det bästa av situationen. Alltså plugga så mycket man orkar och hoppas att det går hyfsat iallafall.

Smala Sussie

Var ingen bra film heller kan jag meddela. Den gick ju på tv för några dagars sen. Det var fasen att slösa bort några sköna timmar som man kunde ha sovit.

Påminn mig att jag inte ska se den igen om jag drabbas av en sådan tanke.

En dikt

Det är första november,
ute är det kallt,
löven trillar ner,
vädret ska bli skit,
det är 54 dagar kvar till julafton.

RSS 2.0