Nu funkar min statistik

Någon har dessutom varit inne och kikat. Är det du?

Ute och cyklar

Mmm vad betyder egentligen detta??
Jag skulle försöka förklara det för en människa size mindre idag och det gick väl lite lagom bra. Vadå ute och cyklar är man borta bara för att man cyklar? Det är ju bra för både kroppen och miljön att cykla.

Usch

Det kröp en stor spindel på väggen förrut. Men jag vågade inte ta bort den, det överlåter jag till nån annan och dessutom sägs det ju att om man dödar en spindel så ska det regna dagen efter och det vill vi inte.

Tröötttt

Jag är trött jag sover nu under lovet nästan tio timmar men jag är ändå trött. Detta är inte bra. För hoppningsviss så laddar jag mitt sömnförråd inför skolan, annars kommer det inte att bli bra.

Design

Öhh vad är det.

Jag kan absolut ingenting om bloggdesign men jag tror faktiskt att jag klara av att ändra textstilen, jag tror det men är inte helt säker.

Jag ska se om jag kan hitta färgkoderna så att jag kan ändra färger nu ändrade jag bara nummrerna till en annan siffra som jag kände för. Men jag tror inte att det gav någon effekt.

Att få en stor blogg

Verkar svårt inte för att det egentligen är antalet läsare jag vill åt men visst vore det lite coolt att veta att folk läser ens blogg för att den är bra.

Men det kan ju vara kul att ha några läsare. Men för att hamna på mest besökta listan på blogg.se så ska du ha tio tusen besökare, det är lite mycket.

Så om du råkar komma in här hos mig. Hur hittade du min blogg? Och hur brukar du hitta nya? 

Mätt

Fy jag har träffat släktingar idag och som alltid så skall man alltid äta en massa. Kommer ni ihåg bullerbyn när de ska till moster Jenny (eller vem det nu är jag kommer inte ihåg vad hon hette).

Det känns som jag bara har ätit och ätit. Det var dessutom inte särskillt nyttig mat inte onyttig eller så men ni vet ordentlig mat och toppat med efterätt. När jag efter mat omgång två känner att jag inte är så sugen på efterätt är det allvarligt. Men det är klart att jag äter ändå. Men nu känner jag mig blytung. Hade nog behövt träna imorgon bitti men jag tror inte att jag orkar upp så tidigt. 

Inte ute och cyklar

Är jag inte helt ute och cyklar så firar bloggen 1 vecka idag Grattis.

Vet inte om jag har haft några läsare tror inte det men ändå. Blogg.se statistik suger eller så är det bara min som är helt borta jag ser inte ens att jag själv har varit inne och den klarar inte av att räkna till tio.

Men vad sägs som ett mål att ha haft 10 läsare fram tills nyårsafton det är nästan precis 2 månader det borde jag väl fixa. Om jag nu orkar blogga så länge men det gör jag nog.

Men för att fira att vi har överlevt en vecka eller sju dagar kanske vi skulle säga det låter mer så. Så har bloggen nu en egen mail. Den lyder missmiccy.hotmail.com så dit är du välkommen att maila om du har någon synpukt.

Victoria Silvstedt looks like a??Barbie docka det är ju solklart.
Bilden är från posh24 och är tagen under tinas cookalong

Aaaa det luktar bränt

Klantigt riktigt jädra klantigt jag lyckades bränna 15 portioner vaniljsås. Det luktade rätt så brännt och det var inte kul att diska den kastrullen vill jag lova.

Så är det någon som har tre liter mjölk över kan jag alltid hjälpa er att gära slut på dem.

Jag kan upplysa om att man får ont i armen av att vispa väldigt länge. Men jag vispade dock hela tiden så jag vet inte varför det bränndes.

Kategorier

Jag har gjort i ordning några kategorier nu men det är dock väldigt svårt att komma ihåg och ändra kategoriseringen innan jag publicerar inläggen så därför hamnar de flesta på allmänt. 


Tränat

Min bondekompis ville inte följa med och träna, ville nog mjölka kossorna i stället. Men jag gick och träna ändå duktig som jag är och det var riktigt svettigt men jag gillar det. För då känner man att man har tränat ordentligt.

Tänka sig det var till och med nästan snyggt när alla rörde sig åt samma håll samtidigt. När alla inte rörde sig rätt så var det jag som var den som förstörde det om någon undrade.

Träna?

Ska jag vara duktig tänkte jag och gå iväg och träna. Ska se om min bondekompis vill följa med. Annars får jag väl gå själv och skäma ut mig när jag inte klara av att kordinera rörelserna.

Vad jag gjort hittills idag

Ja det är inte mycket. Jag har städat i mitt rum lite men det kommer knappt märkas ändå. Då fattar ni hur det ser ut. Sen har jag tvättat och gjort chokladbollssmet som jag åt upp direkt. Så har dagen sett ut än så länge 

En vidare utveckling av min förra tanke

Så har du inte läst förra inlägget så gör det först.

Hur funkar det då om en kvinna föder tvillingar? Första barnet födds 02:43 eller nåt sånt och blir då äldst. Sen tar det lite tid för nästa unge att pluppa ut och det födds då 02:11 i det som nu har blivit vintertid (eller normaltid hette det visst). Då är ju yngsta tvillingen tidsmässigt sätt född först det dygnet och den äldsta tvillingen är född efteråt.

Detta tål att tänkas på. För jag vet att det är viktigt för tvillingar vem som är äldst.

Tänkte

på en sak (wow) det är ju vintertid nu. Vi ställde om klockan i natt när klockan var tre så drog vi tillbaka den till två igen. Alltså var klockan två i natt två gånger. Hajar ni? Ja om man ställde om klockan precis vilket säkert inte så många gjorde men ändå, det är principen. Om man då hade begott ett mord skulle inte det försvåra arbetet för polisen då. Brottet skedde klockan 02:05 det skilljer ju en timme då.

Bara en tanke, nu ska ni dock inte göra några dumma saker bara för min smarthets skull men ändå. 

Bra resultat???

Det var ju högskoleprovet idag jag har dock inte skrivit det än men det sker kanske snart. Jag testade dock att göra en kortversion som fanns på studera.nu men det konstiga var attdet var några statistik delar som jag inte såg vad det stod så jag chansade bara och hade rätt på alla de jag chansade på. Dock blev inte alla andrarätt men med detta facit så borde man kanske chans eller räkna statistiskt på alla svarsalternativen så får man fler rätt.

Jag tycker det är lite skrämande att jag chansade mer rätt en vad jag kunskapsmässigt svarade. 

Roligast

Det är ju solklart vem som är den bästa komikern i tv just nu DET ÄR ROBIN PAULSSON den killen är underbar. Har i och försig alltid varit det jag har haft ögonen påhonom rätt länge. Men idag var det danskarna som var solklart roligast. Grymt är allt man kan säga

Tränat

Jag har varit och tränat idag på ett pass som jag inte har varit på innan. Det var tufft men jag hängde med och det var riktigt kul. Några rena villjeansträngningar blev det också, men som sagt var jag gillar det.

Sista skoldagen

överlevdes den med,det blev läxförhör på det jag inte kunde men det var kryssfrågor så nåt rätt kanske det blir. Får väl försöka ta igen det nu men ändå.

I övrigt så fick jag använda mycket  av min övertalningsförmåga för att få min vilja igenom, men det gick.

Bäst av alltvar ändå att lärarna försökte fjäska med oss inte för att det hjälpte så mycket klara ändå inte av att koncentrera mig. Men ändå

Lov

Detär äntligen höstlov och jag skall ta det mer lungt än vad jag gjorde på sommarlovet. Det är faktiskt sant och då inser man hur mycket jag gjorde.

Nej då lovet skall faktiskt bli mycket chillande, tränande och pluggande det är planen. Och lite bloggande också.

About the day

Idag har det funderats på framtiden. vem vet och sen har jag letat information till ett skolarbete eftersom den andra inte kommer att göra ett skit. jag hittade inte så mycket men det struntar jag i jag har gjort min del.

Sen borde jag nog plugga till ett läxförhör men va f*n jag pallar inte, fattar inte och skiter i vilket det är ett läxförhör och det är dagen innan höstlovet. Skit samma. Det är lov om 15 timmar eller nåt orkar inte räkan ordentligt. Jag tror jag har gett upp. inte bra 

Sablar

Vad seg blogg.se är den ville inte ens komma upp men är man enveten så är man. Jag ska göra tvärtom. Och detta inlägget kommerta tre år att publicera.

I stället för WoW

Jag nördar på barnspel min bror är så arg på mig för att jag är värdelös på att spela hans favorit spel som inte är Wow utan ett annat rätt så simpelt egentligen, man skall akta sig och skjuta. Men jag är riktigt värdelös så jag sitter här och övar nu.

Jag har faktiskt varvat svts spel jakten på den stora nöten, det var en svår nöt att knäcka hahha

Springa

Tänka sig jag var ute och sprang idag. Eller ja det blev att jag sprang första hälften och gick andra hälften. Lite förbannad på mig själv men jag vet inte det fanns ongen glädje i stegen känndes bara extremt tungt varje gång jag skulle lyfta fötterna. Som att hälarna hade satt sig fast och att tyngdkraften var extremt stark där.

Det kan ju i och för sig bero på att jag inte har tränat på två veckor och nu har kört mer eller mindre lätt träning fyra dagar i rad. Det kan ligga nåt i det.

Trött

Det är väldigt konstigt jag känner mig trött fast jag inte har gjort något särskilt ansträngande idag. Eller det är klart närmare tre timmars plugg med siffror som inte går ihop men ändå. 

En sista fundering

för ikväll. Där jag tränar skulle de ha pubkväll på fredag. Typ träna först och dricka sen fast det kanske blir roligare att träna om man vänder på det.

Erkänner

Det är lika bar att jag erkänner varför jag skapade denna bloggen och anledningen är rätt solklar när om man lyckas som egoina och kan leva på bloggen ja varför vill inte jag göra det. Jag lär ju ha ett antal år med knaper ekonomi farmför mig annars så varför inte göra ett försök. Det är som guldgrävarna i Amerika många som blottar ut sig själva, många som förlorar på det men några få lyckas och blir riktigt rika. Kommer jag eller du vara en av dem är frågan.

Någon annan som funderat

Över varför man när man blir ledig från en lektion eller två vill vara ledig mer är det inte lite konstigt egentligen. Hade man haft en vanlig dag hade man inte gnällt (så mycket) men när man bara har en lektionen då vill man slippa den också även om man redan har sluppit två. Är inte det konstigt mycket vill ha mer sägs det.

Vad ska det handla om

Det får tiden utvisa men solklart det kommer att handla om mig nåt annat är att ljuga. Men sen har jag även lite andra idéer som vi får se vad det blir av. Men läser man så får man se

en ny blogg

Med att konstigt namn. Ja det är så det är. Jag har skapat allt för många bloggar, detär jag som snor alla bra namnen om ni undrar. nej så är det faktiskt inte det är alla andrasomsnor de bra namnen och jag som tvingas hittapå andra halvdåliga som inte funkar. så det så 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0