Valborg

Är det ju idag men är det någon som vet vart namnet kommer ifrån. Jag får ingen logik i det man firar att våren och snart sommaren är här men vadå valborg?

Och sen vad är det för mening med att sätta flaggor på bussarna bara för att fira att kungen fyller år. Kom igen han åker ju inte ens buss och honom ska man flagga för men när jag fyllde år då var det minsann ingen som flaggade och jag åker buss extremt mycket mer än kungen.   

Senaste två timmarna

Har varit helt värdelösa. Först hann jag med en tidigare buss Mm vad bra tänkte jag, då kan jag ju hinna byta till en annan buss och komma tidigare hem men nej då hade inte den bussen börjat gå än det var ju kul. Så då fick jag sitta och vänta. Sen kommer den vanliga bussen och jag kan gå av men när jag kommer av då har det börjat regna I love it. Eller inte

Nationellt prov

Tjooho eller inte men nu har jag gjort min sista uppsats på nationella provet i engelska. Gud va skönt det var och det kändes faktiskt som att det var rätt så bra skrivet för att vara jag men vifår väl se sen när det blir rättat.

Run to the hills

Nej inte riktig men idag har jag varit överallt känns det som. Jag har som längst varit på ett ställe två timmar i sträck och det var när jag var hemma. Annars har jag varit överallt.

*Jag har spanat på polisbilar, idag såg jag sex stycken igen

* Jag har ätit gratis fika

* Jag har sett en person som jag inte träffar så ofta två gånger på olika platser

* Jag har ätit gratis fika - två gånger 
 
* Jag har åkt buss nio gånger totalt

* Jag har sprungit efter den två gånger och hunnit med båda

Och jag har gömt mig under mitt paraply när jag inte ville bli blöt.

Men överhuvud taget har det faktiskt varit en väldigt bra dag.

Polis, polis,potatis.......

Jag börjar seriöst tro att polisen inte har något vettigt att göra och bara åker runt på stan för att det är kul. Idag slog jag alla rekord. Jag såg 6 polisbilar och en helikopter på en halvtimme - slå den du

Man måste ha lösenord

Bara så att ni vet så måste man använda sitt lösenord också om man vill komma in på någon sida det funkar tydligen inte bara att skriva användarnamnet dålig tycker jag.

Hälsena

Jag har ont i min hälsena. Den verkar ha låst sig i ett läge och vill inte jobba som en sena längre. Men vad ska jag ha den till då? Någon som vet hur man gör en hälsena pålite bättre humör? 


Inte okej

Det är helt klart inte okej att göra som min buss gjorde idag. Att komma tre minuter för tidigt nu blev jag tvungen att attack rusa till bussen och var anfådd när jag kom till bussen. Det värsta är att jag fick springa till två av de andra också snacka om dålig tajming idag.

Jag köpte en coca cola flaska

Idag och så kollade jag på förpackningen och där stod det att jag fick i mig 29% av mitt dagliga (???) behov av socker. Fast sen kolla jag ännu lite närmare och det visade sig att det bara var för halva flaskan. Men jag kan ju inte låta bli att dricka upp allt så vips fick jag i mig 58 % av socker mängden för idag.

Men det var inte detta som var det sjuka utan det att det ovanför står att sockret kommer från Skåne och jag fattar inte riktigt skulle det spela någon roll? Skulle det bli nyttigare att dricka den då för att sockret var från Skåne? Eller vad tänkte dom?

Vem spökar och ringer mig

Först lyckas jag få ett missat samtal av en gammal kompis och sen har jag fått ett missat samtal från en firma långt ute på bonnalandet mitt i natten och jag var tvungen och kolla vad det var för nån och det verka vara nån gammal gubbe. Jag fattar ingenting.

Ett tal till vädergudarna

Lyssna nu ni där uppe i himmelen. Det är APRIL snart maj faktiskt och då skall det inte vara något vitt som faller från himmelen - helst ingenting alls men iallafall inget vitt. Fatta det nu så kan ni få se ett leende från mig.

Yes

Jag har det han den lille långsamma människan som skulle avgöra om jag fick nåt sommarjobb eller inte har sagt ja. Gud va glad jag blir nu har vi några veckor säkrade och pengarna kan komma :-D

Askmolnet

Kom igen börjar det att försvinna nu? Vad är detta? Jag vill behålla det kvar tills jag ska ut och resa, vilket jag inte har nåt plannerat. Men det är nämligen så att jag har en teori om att askmolnet har gett bra väder. För solen har skinnt hela tiden som molnet har varit uppe.

 Så idag tänkte jag att det skulle vara slut på min tjocka jacka och i stället övergå till en tunnare dock inte regntålig jacka som man inte behöver svettas ihjäl i. Så jag går ut på gatan känner att det är kallt och sen inser jag att hel*te det haglar. Dessutom börjar det hagla mer ju närmare busshålplatsen jag kommer. När bussen äntligen kom på bussen börjar jag leta efter mitt paraply i väskan men fanns det något nej. Skit också.

Dock var bussen så seg idag att det hade slutat att hagla när jag skulle gå av.

Men själv klart droppar det små fina droppar på mig när jag ska från skolan till bussen.

Jag vill ha tillbaka det tjocka molntäcket, NU! 

Matte

Fy helvet säger jag. Jag har prov imorgon och har aldrig varit så här osäker någonsinn.  Det är inte det att jag inte har pluggat men problemet är att uppgifterna löses genom att man tittar på sidan framför. Jag röstar härmed för att vi ska ta bort begreppen sinus och cosinus ur världen. De ställer bara till problem och vad ska jag använda det till? Inte vet jag och min lärare bara mumlar nåt om dataprogram.

Trött

Jag är så jäkla trött. Det är helt sjukt. Jag har gått runt hela dagen i skolan och klagat över att jag är trött. Så nu är väl alla väldigt trötta på mig haha. Men jag funderar allvarligt på att gåoch lägga mig snart, kan man göra det det känns lite konsigt. Men jag ska nog vänta till klockan åtta åtminstone.

Jobba

När mina klasskompisar räknar av glädje att det bara är 50 dagar kvar i skolan (eller vad det nu är jag kommer inte riktigt ihåg) så far det en annan tanke genom mitt huvud 50 dagar kvar tills jag måste ha ett sommarjobb.

För problemmet är att jag inte har något klart och jag behöver verkligen ha nåt dels för att det inte ser bra ut med ett tomt cv och för att jag vill ha pengarna.

Men det kanske är så att jag kan ha ett på g om det nu bara är så att de har en ekonomi som har råd med det. Det är en person som skall avgöra om det blir nåt och det hoppas jag verkligen. Så kom igen nu!

Fast annars har jag några andra på span också om det inte blir nåt där men de lär vara betydligt svårare att få.

Det blev inte så mycket pluggat

Igår men idag ska det bli det. Eller snarare jag måste plugga, för annars kommer det att skita sig totalt. Men jag försöker hitta hur formellsamlingarna i Matte ser ut som man får från skolverket men jag klara inte av att hitta dem. Anledningen till att jag vill hitta dem är att jag vill veta hur mycket jag måste lära mig utantill.

Hmm

Det är Lördag idag det betyder ingen skola. Hmm undra vad vi ska göra i stället? Jo visst jag kom på det jag ska ju plugga på allting jag borde ha pluggat på under lovet. Jag gjorde ju den roliga upptäckten att jag har prov på Tisdag och problemet är att jag fattar ingenting så det får allt bli att sätta sig vid boken och nöta och se omlite kan tänka sig att fastna. 

Upptagen e ja

Jag blogga ingeting igår och det har den logiska förklaringen i att jag var hemma och vaken i totalt tre timmar igår. Allt jag gjorde då var att äta.

Hur vi ska göra lektionerna mer intressanta

Jo jag har kommit på det brillanta. Varje lektion skall ha dagens dialekt tänker själva. Man börjar morgonen med en svenska lektion på norrländska, fortsätter med en mattelektion på stockholmska, på lunchen blir det värmländska sen lite samhällskunskap på skånska och det hela avslutas med en idrottslektion på Göteborgska.

Hade inte detta lyft hela skoldagen eller?

Polishelikopter

Nu få dom väl ändå ge sig. Idag när jag kom hem så ligger polishelikoptern uppe och surrar och än en gång missar de mig, jag fattar inte, poliserna behöver allvarligt talat hjälp att hitta mig. Kanske ska sätta mig utanför polishuset med en lapp där det står här är jag. Eller vad tror ni?

En uppdate för er som har missat polisernas sökande efter mig så har det varit ordentligt pådrag engång i veckan nu i tre veckor med polishelikoptrar och bilar med blåljus, och de har fortfarande inte tagit mig inte för att jag har gjort nåt men ändå. 

Vet ni vad

Det är inte så smart att lägga muffins i en plastpåse och sedan ha tunga saker liggande ovanpå påsen. Muffinsen blir nämligen mosade då.

Det roliga med det här är att jag gör likadant varje gång och tänker att jag ser till så att muffinsarna ligger överst och det tunga underst men som sagt var det går inte så bra.

Jobb

Jag försöker hitta ett sommarjobb och det är väl lättare sagt än gjort. Men jag skriver mina söta små brev som det står ungefär samma saker i det är väldigt intressant läsning.

Men jag funderar ju samtidigt på vad jag ska bli. Här är en tanke och hur jag skulle vara.

Lärare
 Jag skulle vara extremt hemsk mot eleverna det skulle vara oförbereda prov som gällde ungarna ska ju lära sig nåt och inte bara plugga till proven. Dessutom tror jag att jag skulle vara en rätt så hemsk lärare och extremt tråkig så en kariärr som lärare ska jag nog skippa eller vad tror ni?

Jag gissade rätt

Vi fick tillbaka det ena provet idag av den läraren som jag hade räknat med och det gick riktigt bra jag hade bara gjort ett slarvfel förutom de felen jag hade kommit på innan. Så det var bra jag var helt klart nöjd.

bakat

Jag har bakat ordentligt nu som jag hade tänkt att göra under påsken. Men idag blev det av berode främst på att jag inte orkade massa mig iväg och vänta på bussen igen för att köpa fika så då fick jag baka själv i stället. En och en halvtimme senare med en jäkla massa disk mjöl på golvet och en liter mjöl mindre i påsen var jag färdig. Jag har provsmakat och det var riktigt gott faktiskt.

Tomorrow is it schooltime

Undra om någon av lärarna har rättat proven? Den ena kan jag solklart räkna bort men den andra kanske- vi får se. Visst är det så att en del lärare har inget liv och kommer med proven rättade till nästa lektion medans andra har för mycket i sina liv och rättar aldrig sina prov. Nu pratar vi de som tar fyra månader på sig för att rätta. Visst är det lite skumt fast om jag skulle vara lärare skulle jag nog vara fyra månaderen.

Blåst?

Jag går in på en sida bara för att kolla lite och så kommer det upp en sådan trevlig liten ruta där man skall medverka i en undersökning. Ni vet hur roliga de är och oftast brukar jag skippa dem om jag inte har extremt tråkigt men nu tänkte jag att a ja jag kan väl gör den. Inställningen berodde rätt mycket på att man kunde få vinna biobiljetter.

Men i alla fall första frågan kommer upp och det är en massa olika alternativ att välja på och jag väljer det alternativet som är sanningsenligt och plupp kommer det upp ett tack för din medverkan. Jag svarade tydligen fel svar och de var inte intresserade av mig det var ju kul att bli ratad. Där missa man en biobiljett.

Från och med nu ska jag som hämd svara mycket oärligt på alla internet enkäter bara så att ni vet.

Tror ni

Att jag sprang? Nej och ursäkten idag var att jag inte hann. Jag hade faktiskt börjat bytta om men insåg sedan att jag inte skulle hinna ut och sprinag och sedan duscha på 40 minuter så vi fick hoppa det idag.


Springa

Imorgon bitti eller ja hur tidigt det nu blir så ska jag ut och springa, jag lovar jag måste göra det annars får ni ge mig ett straff av nåt slag.

Dessutom är det så att jag skulle verkligen behöva börja springa för det kommer att vara sjukt mycket plugg nu och jag vet ju att jag mår bra av att träna men har extremt svårt för att lyfta på arslet och gå ut. Men tänk va skönt att gå ut och springa på morgonen när man har sovmorgon. Fast ja kommer det att ske? Knappast troligt.

Bada

Jag var och bada idag med den yngre delen av släkten och där på badhuset hade de rutschbanetävling och gissa vem som vann? Jo jag i egen hög person man får satsa lite för att vinna men men.

För övrigt är det mycket svårt att stava till rutschbana.

Baka

Jo tack för den jag baka Ambrosia kaka jag kan ju inte ens stava till det och baka det nej. Det är nog bättre att jag håller mig till mina vanliga recept eller ännu bättre göra smet och strunta i att göra någon kaka av det. 

Det är inte fel på mig

Nej detär solklart fel på växellådan när den inte vill lägga i rätt växel. Det det handlar om egentligen är att det är fel ergonomisk utformning på den, helt klart jag tror det för jag är mycket bättre kompis med växellådan på den andra bilen.


För det kan väl inte bero på mig?

Sugen på att baka

Jag är grymt sugen på att baka något men jag vet inte vad. Dessutom har det varit så på det senaste att allt nytt jag provar blir äckligt. Det ända som gick att äta av påsktårtan var ganeringen. Det säger en del va. Någon som har nåt bra recept?  

Övertala hjärnan

Jag försöker övertala hjärnan att om jag pluggar en timme nu när jag är ledig så kommer jag att behöva plugga en timme mindre sen när jag går i skolan. Fast hjärnan svarar bara " Orka, jag har ingen lust" Hur lyckas man övertala sin hjärna?

Det här var läskigt

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1942961/tva-kvinnor-forsokte-flyga-med-dod-man vad tänker man jag förstår inte riktigt

Beach 10

Känns extremt avlägset och dessutom lär man behöva jobba lite för att nå topp trim. Jag var och tränade förut för första gången på en månad och det kändes rejält i magen aj. Frågan är dock hur jag ska lyckas ta mig upp ur sängen i morgon fast det finns nog en liten vänlig själ som vill hjälpa mig med det tror jag.

Men det får faktiskt bli skärpning på träningsfronten jag måste börja träna lite mer eller hur?

Jag höll på att skita på mig

Eller ja nästan jag var ute och körde bil idag och jag är grym, det är inte det. Men jag kom till en korsning och ska precis köra ut när en polisbil kommer med blåljus och kör förbi mig jag var helt klart inte med på det och sen svängde han in på en liten skogsväg 500 meter senare.

Åter igen missade de var jag var. Skärpning polisen ni är extremt dåliga på att haffa mig.

Mätt

Jag är extremt mätt efter helgen. Har ätit för mycket som vanligt så nu får jag väl svälta i en vecka.

Påsk

Om någon undrar varför vi firar påsk så är det precis som dagiskillen i Metro svarade. "Man firar påsk för att man är ledig" riktigt smart tycker jag sen kanske det var nåt om att jesus barnet föddes också som någon annan trodde. 


Mitt mål med påsken

Är att äta såmycket godis som möjligt jag skiter fullständigt i alla tandtrollen och att jag ska baka så mycket som möjligt gärna lite misslyckat för då måste man äta upp det.

RSS 2.0