Bara en liten uppmaning

Från Rädda barnen via spiderchick.
 
check it out:
http://spiderchick.nu/2010/june/imorgon-tar-jag-pa-mig-nagot-vitt.html?_tmp=b487940e667bda0f9970c3112fe29ce03bf962c1

Jag kör på vitt gör du?

Här ska vi öka på allmänbildningen eller svenneheten


I sommar ska jag se till att läsa snabba cash har inte gjort det än.
För att passa in i svenne mallen så bör man väl ha gjort det, lika väl som att man ska ha läst eller sätt Stieg Larsson.


Fel program

Håller på och tvättar för tillfället som en del av förberedelsen till nästa uppehåll av bloggandet. Men jag lovar att sen när jag är tillbaka då lär ni inte slippa mig för en om tio månader eller nåt sånt. MEn det var ju inte det som det skulle handla om.

Utan om mitt tvättand som gick väldigt bra, jag sätter igång maskinen och går iväg men 10 minuter senare när jag hör tvättmaskinen låter det fel. Maskinen centrufigerar tvätten alltså drar ut vattnet. Bara det att det inte var något vatten i tvätten eftersom jag lyckas sätta på enbart centrifug. Men med en snabb manövrering ( stänga av maskinen) slutade den att snurra och jag kunnde sätta på rätt program, det med vatten. Sen får vi väl se om stackars kläderna får några men av att bli torr centrufigerade.  

Det lyckades

Tydligen lyckdes jag få upp profilbilden. Jag trodde jag misslyckades (som vanligt) men nu var den där. Det är jag på bilden om ni undrar fast den känns inte så lik mig men det behöver ju inte ni veta. 

Årets första...

Turist är hjälpt idag. Var en norrman tror jag det lät så. Som frågade hur han kom till en speciell gata och självklart hjälper jag till med vägbeskrivning. Det var ju trots allt bara pararellgatan. Sen att han inte fick den närmsta vägen dit det gör ju inte så mycket, men jag kom faktiskt på det efteråt och jag var så inne på att vissa åt det hållet som han gick åt.

Årets första dopp

Blev det idag och det behövdes. Herregud vad varmt det var ute idag i luften alltså och inte i vattnet. Men det var rätt skönt ändå. Men jag badade i sjön som vi får vårat dricksvatten ifrån så om det stängs av på grund av att det är hälsofarligt så vet ni vem ni ska skylla på.

Vart har jag varit?


Det är frågan, för det var här jag befann mig när jag inte blogga. Att ställa cyklarna på vattnet tycker jag är väldigt konstigt.

Nu ska vi ta igen lite

Jag har varit borta från datorn ett tag men det ska tas igen nu. Var jag har varit ska ni få lista ut sedan, det kommer ett litet kort.

Men jag har inte varit så långt bort att jag missat att det var någon brutta i stockholm som gifte sig, men jag måste säga att det absolut roligaste var när säpo- vakterna sprang brevid hästvagnen och lossades vara oberörda, trots att de är vältränade men att springa i 10 km/h i kostym utan att bli anfådd känns lite tveksamt.

Sen har jag insett att det är väldigt dumt att sova med öppet fönster när det flygger runt en massa gräspollen i luften, men det är bara välja att vakna i ett stekhet rum utan syre eller i ett med syre och rinnande ögon.

För övrigt så är det väldigt vackert ut med vägarna med alla lupiner.

Ny nationaldag

Jag tycker helt klart att vi ska göra midsommarafton till sveriges nationaldag. Det är så många fler flaggor som är hissade och så mycket mer glädje och svennehet på midsommar än 6 juni. Det måste ju helt klart gå att ordna så att vi får en historisk anledning att fira nationaldag på midsommar.

I´m back

För ett tag i alla fall. För tillfället är jag mest trött och inser att jag måste röja eller snarare gömma undan skiten i mitt rum, det är ju midsommarafton och tydligen vankas det partaj här.

Hellst skulle jag vilja fira ute på en ö, tänker Pripps blå reklam. Men äger man ingen ö eller snarare stuga på en ö eller känner någon annan som man kan våldgästa ja då får man fortsätta och drömma.

Allvarligt talat


Bilden är tagen från blogg.se
Hur kan man lägga upp sina betyg och tala om att jag fick MVG i allt ich jag har jobbat jättemycket gud vad jag är duktig kan inte alla andra också tala om det för mig. Så kan jag passa på att ge lite ångest till alla som inte var lika duktiga som jag.

Jag skulle aldrig ens få för mig att publicera mina betyg, jag berättar inte ens för mina klasskompisar alla betyg, det är klart att det är kul att få bra betyg. Men för mig handlar det samtidigt rätt mycket om mina förutsättningar ett Vg i ett ämne som jag har svårt för kan betyda mycket mer än ett enkelt MVG.

Köra fram och tillbaka, lite åt höger och lite åt vänster

Nu har vi nya grejer som gäller förutom att ni skall blinka när ni byter körfält så ska ni blinka när ni ska köra ur rondellen det är inte så svårt men, så himmla mycket lättare för mig som inte vet vart ni ska.

Det var en djur och omkörningsdag. Först började vi med att akta grannens katt, skulle inte kännas allt för kul att träffa den och behöva berätta, sen var det en liten ekorre och till sist några dumma fåglar men ingen blev träffad dock. Det rä lite svårt med djur man vet ju att det är dumt att panikbromsa och få en bil där bak men ändå vill man instinktivt bromsa. Dock är det väl tur att jag inte är så djurkär så jag skulle nog klara av att köra på en fågel eller två.

Sen kom omkörningarna som egentligen inte är så mycket mer än att jag höll hastigheten men de hade bråttom.

Kanske var bra

Att jag fick mig min garanterade sittplats på tåget med tanke på att flyggubbarna ska strejka. Men imorgon bär det av och kanske lyckas jag fota något med tanke på att det inte är så farligt om ni skulle komma på vart jag har varit. Kan dock bli lite glest med inläggen vet inte om det finns internet där.

Men vi kan ju göra som de stora bloggarna att vi kan leka frågestund, fast det är klart ni får ju fråga även om det inte är frågestund. Men man kan ju låtsas att man är stor.
Annars kan ni ju alltid fråga vad jag tycker om er blogg, fast jag kommer att vara ärlig i så fall.


Ger upp

Försökte faktiskt att lägga in en färdig design men det gick, milt sagt åt helvete. Men jag ändrade till en annan färdig design. Men jag tror inte att det lär bli några fler på länge att försöka ändra designen. Är det nån som känner att de har alldeles för mycket tid över så varsågod, det värsta är ju att jag ändå har en idé om hur jag skulle vilja ha det.

Sen får ni leva med bilderna på kläderna tills jag kommer på (någon talar om) hur man tar bort dem eller ändrar dem.

Upptäckte att jag tydligen var tjugo enligt presentationen, det är jag inte kan jag meddela så nu är jag 110 i stället tyckte att det var lite mer coolt.

Vilken procent är jag?

Det var tydligen driftstörningar på 20% av bloggarna på blogg.se men jag var tydligen inte en av dem. Undra vilken procent jag är.

Den gule

Tror jag ska gå ut och se om jag kan bli träffad av några strålar från den gule det lär ju inte skada och måla på lite naglack på tårna jag ska ju lämna byhållan för annat ställe så då kanske vi ska höja nivån lite.

Om jag skulle få extremt mycket energi så kanske jag kollar på designen men det känns ytterst otroligt.

Jobbigt läge

Kolla på Kissies blogg och på kommentarerna och då var det en som skrivit "hihi det var jag som skrev den första kommentaren" bara det att hon skrev den tredje det var ju lite jobbigt.

Foton

Glöm drömmen om att det skulle komma sådanna här tagna av mig. För det första så lyckas jag inte ladda över bilderna till datorn och de jag väl lyckas få över tar det ett år innan någon annan får ta del av, ni förstår hur glada mina kompisar är. Sen är det andra problemet att vad skulle jag publicera eftersom jag inte vill visa upp mig själv så går ju alla mina fjortisbilder som jag tagit i spegeln bort, då är det ju blombilder kvar men hur kul är det, det finns extremt många andra som tar grymt mycket bättre och mindre suddiga bilder än mig.

Lärdom från idag

Äter man två McFlurry blir man rejält mätt.


Se upp

Idag var jag i byhållans mitt och när jag gick där på vägen så kommer det en duva farande mot mig och jag duckar( gör alltid det när det flyger förbi fåglar utifall att de skulle skita, lite ologiskt men, men) och tur var det för fågeln flög extremt nära mitt huvud ca 50 centimeter. Jag vet inte riktigt för jag han inte få upp mitt lilla måttband.

Cool

Yes it is. Egoina har lämnat kommentarer till mig idag inte här men både hos sig själv och sin mamma. Det hela handlar om Irish Coffe om ni är sugna på att kolla. Men det känns bra riktigt bra fakriskt att den som är den skönaste bloggaren av alla kommenterar till mig, det som slår det är väl i så fall en kommentar här.

Nu låter jag som en beundrande liten tonårsflicka vilket jag väl inte riktigt är men vill ni se kommentarer av små kära tonårstjejer så är det Eric Saddes blogg som ska kollas in.

Hur svårt kan det va

Sitter i en halvtimme och försöker boka mina biljetter men jag fattar ingenting.

Salong?
Vagn?
Plats?
 Hur ska jag kunna veta det är det jag eller de som vet vart man kan sitta och vilka vagnar som skall åka. Men jag bytte sida och lyckades få biljett både bort och hem, nu ska vi bara se till att det inte blåser ner några träd på ledningarna

Hur liten får man vara?

Lyckades hitta en blogg där tjejen var 11 år det kändes som att det var lite tidigt att börja blogga redan, fast det är väl klart att klaga på vädret kan man nog i den åldern också. Det som störde mig mest var nog att hon hade haft bloggen i en vecka och redan lyckas fixa en header och jag som har bloggat i hmm några veckor har inte lyckats fixa någon än. Sen är jag ju inte så tekniskt kunnig heller och hon kanske har lite mer tid. 

Sugen på en dusch

Så är läget outside här idag, du blir attackerad av regnet som sedan blåser bort det är ju kul, men jag tyckte mig nästa se en liten ljusstrima. Men jag orkar mig ändå inte ut utan stannar hemma i närheten av min säng. Har lite att ta igen efter imorse när grannen skulle upp tidigt och jobba. 

Vem gräver?

Vilken person är det som drar ut en grävmaskin och börjar gräva utanför mitt fönster klockan nio en lördag?

Det är över nu

Men snart är det tillbaks igen. Rektorn har talat och den blommstertid nu kommer är sjungen. Vi har kramats och kvällen avslutas på annan plats i byhållan.

Hårt liv

Passerade en medlemsvärvare på gatan idag och han hade det minst sagt tufft. Det har regnat rätt bra här och killens hår var slickat mot huvudet och sen var det nog ytterligare ett försök till att vara trendig när han körde på träskor känns inte som att det höll riktigt tätt. Säger jag som går i Converse  

Trendig

Wow jag såg en riktig snygg tant idag hon hade en rosa regnjacka med axelvadar här snackar vi grejer. I övrigt så var hon väldigt piffad med bling ring och rosa långa naglar och hon toppade det med skogsgröna gummistövlar

Åka tåg

Jag är nästan på väg att spontan boka en tågresa, men är de seriösa med att jag ska betala pengar för att vara garanterad en sittplats? Man kan väl inte sälja fler biljetter än vad det finns platser eller?  Vi snackar ändå en resa som är närmare tre timmar är det bara sj som vill blåsa mig på pengar eller? 


Norrläningar

Som bloggar finns det inte otroligt många från norr? Eller så beror det på A mitt norrland är väldigt stort, B jag reagerar enbart på dem, C detär ett bra sätt för dem att kommunicera och hålla kontakt med omvärlden för de bor så ..........

Jag säger inte det sista för då kommer jag få en massa norrläningar emot mig.

Ingen koll

Alls jag har helt senildement idag och det har min stackars kompis fått uppleva när jag talar om olika saker för henne hela tiden stackarn. MEn jag skyller på att min hjärna är överarbetad.

Städar ut

Det blev en dag med lite nytta gjort idag också. Vettig tid idag var en kvart vilket var när jag fick mina betyg i övrigt har vi inte gjort så mycket. Men jag fick mig ett ryck och städade skåpet eller ja slängde de lösa papprena och tog hem blocken som jag inte kommer att ha någon användning för, sen lägger jag de i en hög och väntar tills jag blir så trött på dem att jag slänger dem.


Lära sig via nätet

Hade inte det varit extremt bra om man för sådanna människor som mig som har extremt svårt för att lära mig ord. Hade kunnat lägga till en ruta under verifieringsorden där det står vad de betyder på engelska så kan man öka på sitt ordförråd samtidigt som man skriver de jäkla orden.

Betala eller inte det är frågan

Som alla människor har diskuterat på metros insändarsida i vår. Ska vi betala Victoria och Daniels bröllop. Det är väl klart vi ska, för det första så kräver vi att vi ska få titta på det då ska vi ju minnsan hjälpa till och pröjsa. Men det viktigaste är ändå att de är tvinngade till att ha ett så stort bröllop, de kanske egentligen hade velat dra ner till Grekland och gifta sig på en liten ö med två kompisar som vittnen, men det kan de ju inte de ska bjuda in en massa folk som de kanske inte alls tycker om, de skall vara stora fester som de kanske inte alls vill ha och alla skall titta och bedömma deras fest.

Alltså får de inte själva bestämma hur de vill ha sin fest så ska vi betala. Sen kan man ju diskutera hur mycket pengar men det är en annan sak.

Vad jag tycker om monarki det tar vi en annan dag.

AC

 Skulle det tydligen bli på all mina bussar nu det var ju coolt. Fast idag hade jag WC tror jag det kom i allafall vatten på insidan av mitt fönster det borde ju vara Water Condition eller, väldigt trevligt för övrigt.

En bra lärare

Det är frågan vad det är. Men jag haren klasskompis och där är svaret självklart även om hon inte såger det men det är inte så svårt att lista ut. En bra lärare är en sån som ger henne bra betyg och en dålig en som ger henne sämre betyg. Det är ju ett väldigt enkelt svar på en svår fråga. Frågar man mig såskulle det nog snarare vara en lärare som förklarar bra och som är tydlig med vad den vill ha. 

En jag borde stannat kvar i sängen morgon

Var det idag. Jag vaknar och är extremt trött, sen hittar jag inte mina träningskläder antagligen nån annan person i detta hushållet som har snott dem, lägger till extrem klädångest har ingen anning om vad jag ska ha på mig och det är fyra minuter kvar tills jag måste gå och jag har inte borstat tänderna än.

Lyckas tillslut få på mig något som ser någorlunda ut och småspringer till bussen, som kommer samtidigt till hållplatsen som jag.

Det är äckelbussen som det inte går att sova på och självklart sätter jag mig vid fönstret som man inte kan titta ut genom, bra.

Jag kommer på att jag glömt och raka benen och det är ju väldigt smart med tanke på att det fick bli korta byxor till träningen.

Det är kö och bussen blir sen så jag får lägga in turbon till skolan och det har ju såklart börjat regna. Lektionen har börjat när jag kommer dit men våran lärare är inte där en så då får jag stå och vänta på henne det var ju värt att gå häcken av sig till skolan för det.

Sen blev dock dagen marginellt bättre och det var ju tur.  

Läkarambulans

Vad är det för något jag såg en sån idag och jag antar att jag kan tolka det som en ambulans med en läkare i men varför skulle man ha det och är de människorna mer tursamma då om man får med en läkare? Måste man tala om att det är en läkare i?

Trafikpolis

I högsta hugg, jag blir så frustrerad på alla som inte blinkar okej om du inte blinkar när du är ute och kör själv klockan tre på morgonen men när du kör på motorvägen och byter körfält är det ju inte så svårt att trycka till blinkersen och vissa för alla andra att du tänker byta körfält eller det kanske är helt uppenbart för alla andra?

Det är samma sak i rondelerna om du blinkar när du ska köra ut så vet jag att jag kan köra och behöver inte stanna för att upptäcka att du visst skulle ut där och det blev fritt.

Tv celibat

Från och med nu och fram till den 12 Juli ska jag leva i celibat utan tv. Jag bryr mig inte om alla programen om bröllopet och jag struntar i fotbolls VM. Det och alla sommarprogram verkar ju vara det enda som man vill visa.

Kände

Att det var säkrast att fly byhållan i helgen. Så jag har helt enkelt tillbringat helgen genom att käka hamburgare och sola kroppen ordentligt.

Det är väl inte

Så svårt egentligen med vad jag ska göra med min tid. Jag ska ju blogga det är väl solklart, jag har kommit på några roliga grejer som kommer om ett litet tag. Sen tänkte jag försöka ändra designen för jag känner att jag inte är så rosa men hur det ska gå till det har kjag ingen anning om med tanke på duktig jag är på datorer men en heldag och tjugotusen designa din blogg själv sidor kanske det går vi får se.

Tror jag har kommit på

Vad jag ska göra med all min tid. Egentligen är det inte så mycket tid men jag sitter ändå helt apatisk och funderar på vad jag ska göra. Men jag har kommit på det för precis som alla andra så vill jag ju ta körkot i sommar, så därför så får det bli teori pluggande det är ju bra så att jag ändå får behålla lite av det vanliga nötandet i hjärnan.

Sen kommer det viktigaste jag måste öva på min underskrift för jag kan inte göra en namnteckning det ser förfärligt ut, så det är prioritet ett. 

Vänta lite

Nu är skolan över nästan, det är några dagar kvar men jag har inget mer att göra men, jag vet inte vad jag ska göra nu. Hallå jag har ju hur mycket tid som helst nu.

Nu ska jag vila mig i form

Pluggat färdigt så att jag kan allt har jag inte gjort men nu orkar jag inte mer så nu kör jag hårt och hoppas att det går hela vägen, det brukar vara så att jag presterar bättre om jag har sovit ordentligt så det ska jag göra nu.

Turister i siktet

Det var till och med Japaner med kamerorna i högsta hugg. Jag stannade för att de skulle få ta kort utan mig på bilden tänkte att det kanske blev lite för vackert för dem. Men nej jag skulle tydligen vara med för en av dem vinkade åt mig att jag skulle gå förbi så vem vet jag kanske blir känd i Japan.


Värmande att åka kollektivt

Det var ju jättemysigt att ni kände för att blåsa varmluft på mina stackars ben på vägen hem. Det kändes ju verkligen som att det behövdes. Tack så mycket kära ni.

Stickigt värre


Detta var vad Victoria och Daniel fick i present antar att de fick presenterna innan för att de får så många. Men de fick i alla fall 100 000 bin. Tänker om Daniel bråkar med Victoria.
-Daniel " Jag vill inte följa med och träffa din gamla pappa"
-Victoria " Du följer med annars skickar jag bina på dig"

Jag pluggar innan skolan

och det känns väldigt nördigt fast det beror snarare på att det är lite mycket att göra och lite lite tid, fast det funkar hittills i alla fall. Fast nu kommer delarna som jag har sparat till sist de som är absolut svårast men förhoppningsvis så funkar de också. Resten av dagen blir det väl sådär 6 timmars mer nöttande, att man aldrig kan fatta varför man borde lära sig det när man går i genom det i skolan.

Behöver ta ett allvarligt snack

Med min hjärna. Den får för sig saker som den slänger ur sig hejvilt jag ska tydligen iväg och testa ett annat träningsställe och så pratar jag med en kille som undrar vad jag brukar träna och jag slänger ur mig att jag brukar gå på pass och på gymmet. Vänta lite när var jag på gymmet senast? Tycker jag om att gymma? Nej.

Så nu ska jag gå på ett pass och få gå och testa gymmet sen och han ska vara med mig vänta vad hände här en träningskille som ska kolla på när jag ska gymma. Ajja han kommer att få sig ett skönt skratt och nåt att berätta för de andra sen.

RSS 2.0