Achtung

Imorgen är det första april. Så kom inte och säg att jag inte varna er.

En inlämning kvar

Sedan är det lov. Problemet är dock att jag är så extremt omotiverad på att göra denna jäkla uppstsen. Den ska in i morgon och ja har inte börjat en välplanerat? Men jag har laddat upp med extremt mycket godis så det ska nog gå.

Jag vill flytta

Någonstanns där det inte regnar, det är faktiskt bättre med snö. Någon som vet vart jag ska flytta? 

Hetsläser alla nyhetssidor

Men jag hittar ingenting. När jag skulle åka hem förrut idag så verkade det vara världens pådrag. Jag såg 4 polisbilar på två minuter och det säger lite om det men det står ingenting om vad det var men det kanske kommer kan ju vara så att jag vet det lite tidigare än alla andra haha. Men jag blir ju så nyfiken på vad de håller på med.

Varför ni gör ett stort misstag om ni inte anställer mig

Ja jag försöker förklara det men jag vet inte om det går så bra, men det lär vi ju märka.

Dock känns klyschan jag är en glad och ambitös tjej rätt tjatig  men vad ska man skriva då det är ju faktiskt det som beskriver mig. Eller ska jag skriva att jag är en tjej som blir förbannad när bussarna inte går som jag vill. Det känns inte särskillt säljande.

Det var riktigt segt

Att gå upp imorse att ändra klockan är inget bra. Varför kan vi inte bara diffa en halvtimme i mellan så slipper man ändra tid.

Men i vilket fall som helst så kunde jag inte sova igår och det är ju alltid sånt som tar ut sig i efteråt så jag såg riktigt fram emot att sova på bussen men nej då sitter de ända två som pratade på bussen bakom mig och då går det inte att sova, för de kanske säger nåt intressant.

Det är dock inte det att man intefår prata för det gör jag med men man kan ju låta bli när jag vill sova.  

Ring mig

Varför kan ni inte bara ringa mig och säga.
Hej, det är klart att vi vill att du ska jobba hos oss i sommar. Du får tusen spänn i timmen räcker det?

Men nej inte fasen ringer de och det är lungt jag kan tänka mig lite lägre lön jag överlever ändå men ni kan väl ringa mig. Snälla

Jag läser

Om våran historia och det är extremt många sidor, jag har inte så mycket tid kvar till provet, jag har läst på mindre än vad jag brukar och mitt betyg är inte direkt stabilt är det en bra kombination? 

Uppdate

Om någon trodde att jag var ute och sprang i regnet igår så var jag självklart inte det. Det är ju tanken som räkans eller hur. Nej men allvarligt talat så fanns det en tanke att göra det men sen regnade det ännu mer och då blev beslutet rätt så enkelt.

Earth hour

Är inget för mig jag tänker inte släcka ljusen av princip skäl. Vad hjälper det att vi släcker ljusen en timme? Och vad gör folk då de har släckt ljusen tänder en massa värmeljus? Som det har gått åt en massa energi att tillverka. Nej jag tror inte det dessutom är det betydligt mer effektivt att alltid försöka släcka lamporna i rummen man inte är i, istället för att släcka lamporna en timme om året. Nej tack 

Springa i regn

Jag fundera på att gå ut och göra det inte för att regnet lockar men känslan av att vara duktig. Men vi får se det tar emot lite. Fast jag kanske går ut och sprínger i tio minuter och går in och tar ett varmt bad. Det lät rätt bra.

Jag insåg

Att jag har extremt mycket att göra jag har sådär 90 sidor om europas historia att läsa igenom, en inlämmning att göra och en massa mer skit kvar att göra på typ två dagar och det känns som att jag inte har tid att göra något av det.

Here is the true

Jag har inte skrivit nåt på ett tag och det beror på att jag inte har haft nåt internet och vad kan vi säga om det? Jo det suger extremt mycket, dels att jag inte har kunnat skriva av mig och dessutom är det extremt jobbigt att ansöka om sommarjobb om man inte har nåt internet. Jag har satsat hårt och åkt tidigare till skolan bara för att skicka anställningsmaterial men jag åker inte tidigar till skolan för att blogga nån måtta får det vara.

Det ska bli lite fler inlägg nu, sen när jag har överlevt det sista i skolan. Jag har inte lov förren om en vecka och det är inte så kul. Men men.


Tajming

Jag tajmade bussarna så grymt bra idag när jag åkte till skolan mötte jag den på busshållplatsen och när jag åkte hem behövde jag bara vänta en halvminut. Då är kollektivtrafiken bra annars tänker jag inte ens kommentera.

måndag

Tjooh Jag vaknar alltid med ett leende på måndagar eller inte jag hatar måndagar, det är den absolut sämsta dagen. Både för att detär måndag och för att det är värsta dagen i skolan, längsta dagen och tråkigaste lektionerna.

Som vanligt började det åt hel*te men det artade sig faktiskt och sluta rätt bra. Jag fixade det jag hade mest ångest över rätt bra så då vart jag glad.

Det ska bort

Jag vill inte ha mer snö och varför kan inte solen komma och lysa ordentligt så att alla skiten försvinner. Imorse när man tittade på himmlen hade man kunnat tro att det var sommar och tjugo grader ute när man kollade på marken hade det kommit mer snö. Jag vill ha bort all is, jag vill ut och springa. Jg känner hur löpnervern bultar inom mig och visst jag skulle kunna gå ut och springa på den 100 meter långa isfria sträcka som finns men det känns inte så tagande att springa fram och tillbaka 20 gånger på samma ställe.

Så nu tycker jag att vi går ut och andas ordentligt på snöhögen brevid oss så kanske den smälter. Snälla hjälp mig så vi får vår någon gång.  

Prov today

Och det gick bra jag kunde allt nästan men jag tror att jag överlever ändå även om jag misslyckades med den. Dock var betygsgränsen rätt hård tre fel fick man ha för att nå mvg det kan man ju tappa bort på rena slarvfel inte helt okej. Eller?

Hur kan man göra så?

 Nånting måste ju vara galet omman håller på med sånt här i den åldern. Eller vad tycker ni?http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6762735.ab

201

Om någon ville veta så är detta 201 inlägget hade dock tänkt att uppmärksamma det 200 men det är väl klart att jag missade det. Men jag får väl fira genom att äta en kaka eller nåt för det gör jag ju ändå inte.

Mysko dag

Det var en bra dag fram till lunch och sen har det bara blivit sämre och sämre allt går emot mig.

 Jag fick vänte på bussen länge och de höll på att asfaltera där så det lukta skit.

När bussen kom satt killen framför mig och spela spel på sin mobil med ljudet på. Inte Okej
 
Sen missar vi bussen jag skulle byta till så jag fick gå femtontusen meter hem i stället.

Nån annan som känner att dom vill avreagera sig? Så kör på så är det inte bara jag som är sur.


Vikarie

Vad är detta det är sista lektionen för dan och vi börjar inse att yes läraren är sjuk vi kan gå hem. Ni vet känslan av lyckan men vad händer precis innan vi ska gå? Jo rektorn kommer att ska ha lektion ni känner besvikelsen och till råga på allt så är jag rädd för rektorn. Jag kan inte riktigt förklara varför men jag lovar er att om han skulle anklaga mig för något skulle jag erkänna allt även om jag inte hade gjort något.

Sen sluta dagen rätt okej ändå för vi fick gå tidigare men ändå.

Vad tycker du om din rektor/ chef?

Teori

Imorgon är det körkortsteori för hela slanten som gäller visst jag ska gå i skolan lite också men det är inte så mycket.

OM

Man börjar blöda på idrotten då har man väl tagit i ordentligt va? Bara undra.

Tänka sig

Det gick bra att plugga idag. Oj jag kanske borde köpa en lott idag. Men det kändes faktiskt riktigt bra och det kändes som att jag hann med tillräkligt för att det inte ska bli panik senare i veckan. Färdig med skolarbetet kan man ju tyvärr aldrig bli. Det är nog faktiskt det jag tycker är värst med att gå i skolan man blir aldrig färdig man skulle alltid kunna göra lite mer. 

Men jag ser faktiskt fram emot att gå till skolan vilket jag kommer att ha glömt när klockan ringer i morgon men men det är bara 5 dagar kvar tills det är helg igen.

Plugga

Jag måste verkligen göra det nu men vill jag det? NEJ jag vill inte. Men jag försöker intala mig själv om att det kommer att vara tusen gånger tråkigare att plugga en massa i veckan. Men jagvet inte det verkar inte gå så bra att lura hjärnan.

Bli omkörd

Jag blev omkörd av min gammla idrottslärare i skidspåret idag. Det var inte kul. Först hade hon legat precis bakom mig i 2 km innan hon körde förbi. Det är rätt jobbigt att ta och dessutom var jag ju tvungen att ta i ordentligt innan (man måste ju vissa att man inte är helt värdelös) så jag blev helt slut när hoon väl åkt förbi mig. Jag tror att jag var ett prakt exempel på någon som åker fortare än vad de orkar och sedan har brännt all sin energi. Inte så smart.

Jag är grym på att köra

Bil helt ärligt. Det är faktiskt så. Största misstaget jag när jag gått ur bilen, fast det var inte så farligt ändå.

HH

Inte som i hans initsialler. Utan kan man ha 70HH i bröststorlek naturligt? Jag gick förbi två män idag somdisskuterade någon som hade 70 HH kan man ha det naturligt det måste vara jädrigt tungt och var hittar man sådana bh:ar? 


Otagad

Jag är verkligen så sjukt otagad på att gå i skolan jag vill inte. Jag tycker inte att det är kul och jag ser ingen mening med det. Jag försöker bara göra så lite som möjligt och det är ju inte direkt smart. Jag skjuter upp allt pluggande tills jag får panik och måste göra det, det är därför jag sitter här och inte framför boken.

Någon som har nåt tips för att få tillbaka motivationen? Problemet ligger väl främst i att jag har haft så roligt när jag inte gick i skolan och nu är skolan så tråkig.

RSS 2.0