Det är flyt idag

Jag tror inte att jag sjunker för det måste bero på lyftkraften. Jag håller på att plugga till mitt sista prov på fyra månnader visserligen slutprov inte så kul men idag har jag fattat helt och hållet var jag håller på med. Bara sex delar kvar, men jag tror faktiskt att det kan gå, dock ryker mina stackars sovmorgnar men det får jag ta.

Det funka inte

Att bara köra med google den är ju lite taskig på översättningen ibland. Så nu for ordboken fram men det är lika konstigt varje gång. För när man letar efter ord så ser jag bara alla konstiga ord i stället som man undrar när folk egentligen använder.

Plugga ända in i mål

Det är vad som gäller skolan är snart slut men inte arbetena än i alla fall. Men jag ska försöka att tvinga mig själv att hålla motivationen upp hela vägen får se hur det går. Men nu skriver jag och google translate än uppsats tillsammans. Mest jag men google får hjälpa till lite grann.

Hårfint

Spanna in en kille idag som hade blont hår på huvudet och rött skägg. Det var rätt coolt och det verka naturligt.


Jag säger inte

Det här är en utav de roliga historier jag får från skrattemyndigheten.se varje fredag. Läs och njut

 Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

En vecka senare sa Per till Tom:
har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit
borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för
säkerhets skull
- Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta enda sedan du var här på middag.

Några dagar senare fick han svar från sin mor
- Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.

Sensmoral: LJUG ALDRIG FÖR MAMMA!


Det gick

Inte extremt bra men inte jättedåligt heller. Men jag är ändå rätt säker på att jag klara av nivån som hon vill att jag ska prestera för att få det betyget jag vill ha. Så jag är ändå nöjd.


Fun thing

Jag missade ett samtal förrut idag händer inte så ofta varken att de ringer eller att jag inte svara. Men eftersom det inte var något nummer jag kände igen så var jag tvungen att kolla vad det var och det var inte någon konstig hantverkare från bondlandet. Utan snarare en indikation på att jag kan få något roligt om de nu ringer igen men det får vi väl se, men ni kan ju i så fall låta bli imorgon när jag har prov, fast jag vill väldigt gärna att ni ringer tillbaka.

Om de ringer tillbaka och det är vad jag tror att det är så får ni veta det

Jag kunde inte låta bli

Och titta lite på eurovision i alla fall och jag digga helt klart första låten. Kom igen de strippade på scen och hade glitter kallingar under. Vad ska man säga när vinden kom kändes det bara så....uppenbart

Game over

Det är så det känns i min hjärna den är så full proppad med skit så det går inte att få in något mer. Jag kan i och för sig inte allt men va jag orkar ärligt talat inte bry mig.

Eurovision

Tänker jag inte kolla på om ni undrar. Det är så sjukt många låtar som låter likadant oc det håller på så sent inte riktigt så att mitt sömn behov klarar av att titta på en så lång tävling som slutar vid midnatt. Sen är ju den sista lilla avgörande faktorn att Eric Saade inte är med hade han varit det då hade jag kollat men nu nej inte direkt.

PS. Daniel om du inte har sett Saades nummer så får du kolla på det Manboy heter låten och det kanske skulle vara nåt för dig DS 

Kul att ni inte gillar matte

Men jag är faktiskt inte en sådan som hatar matte även om det inte alltid är kul. Det är väl snarare så att när man förstår är det kul och fattar du inte så är det extremt tråkigt. Fast så är det väl med allt, sen är det klart att det bygger ju på att man bygger på sina kunskaper och då kan det bli svårare att komma ikapp och därmed förstå.

Reg. skylt

När jag åkte hem lungt och stilla så såg jag en bil som hade PMS som bokstäver hur kul är det att ha?

Åkte med en gröngöling

Hem idag han hade inte fått "rikitiga" kläder än så det syntes. Han klara sig rätt bra förutom tvärbromsningen vid rödljuset man måste titta framåt, sen tog det tio minuter längre tid hem för han var så försiktig men han lär sig nog snart förhoppningvis tills jag ska åka in med honom för då har vi inte tid att vara hänsynsfulla.

Inte bra

Jag insåg att jag borde ha börjat plugga tidigare skit också det var betydligt mer jag inte kom ihåg än vad jag trodde. Men det är inte så mycket att göra åt det nu bara sätta sig och nöta in det igen. 

Det tog på krafterna

Att skriva matteprovet helt klart. Så detr slutade med att jag skulle lägga mig i min säng och läsa lite och ja det är ju inte så svårt att gissa hur det gick sen.

Funderar dock på hur smart det är att repetera en 100 poängskurs på två dar, men nej vi behöver inte filosofera så mycket över det då blir jag bara deprimerad. Men jag och min kompis har hittat på en massa bra ursäkter om det går dåligt. Då har vi haft pollenallergi, huvudvärk, mensvärk och en dålig dag så ska man nog lyckas bortförklara ett dåligt prov.

Världsrekord ?

JAg skrev Nationella i matte C idag det kändes rätt bra. Men jag har nog slagit världsrekord i att använda papper jag drog 19 stycken fattar ni nitton stycken. Stackars min lärare men jag har ju gjort det tydligt i alla fall och hon får ju betalt. Som en jämförelse körde mina klasskompisar på typ 8-12 papper. Men nåt ska man vara värst med.

Nu får vi ta oss ett snack

Jag tror att du lilla människa där uppe som bestämmer om våra förhoppningar skall slå in eller inte har missuppfattat det hela.

Okej att jag liknar en polkagris lite lätt med min bränna och att det kanske är smart att dra ner på solmängden lite. Men för det så behöver det ju inte regna, kom igen.
Sen tror jag att du missuppfattade det totalt det var igår jag skulle göra tighta byten och idag som jag skulle vara ordentligt i tid. Fast nu blev det tvärtom jag fick ju sätta världsrekord till skolan idag.

Nu gör hon det igen

Jag har en kompis som har en förmåga att berätta hur många läsare hon har och det är hyfsat många fler än mig i alla fall. Problemet är dock att jag inte riktigt tror henne eftersom jag är den som kommentera majoriteten av hennes inlägg fast samtidigt kan jag ju inte riktigt i frågasätta det heller eftersom jag inte har berättat att det är jag som skriver här och kan då inte "tävla" med henne.

Men hon är så grymt skön så det gör inget men jag tror hon fuskar lite med siffrorna hmm.

Toarengöring

Inte för att jag brukar ägna mig åt det men. Alla dessa reklamer för det första varför tvättar de toaletterna när de är rena? Ska man inte göra det när de är smutsiga?
För det andra har ni sett reklamen med pipen som gör att man kommer åt under kanten jag tror det är Wc duck men skitsamma man kan i alla fall köpa den i olika dofter där marin är en av de. Men vänta lite för mig så är doften av hav det samma som doften av ruten tång skulle jag vilja hälla det i min toa? Tror inte det.

Tro fanken

Att jag har blivit brännd idag också. Missbedömde läget lite lätt det var inte varmt och soligt först men sen efter lite för lång tid ute ser man ut som ja, nån som skäms väldigt mycket. Det är ju kul men det är klart det lägger sig ju om ett litet tag

Solen

Jag har varit ute i solen idag och ökat risken för att jag ska få hudcancer lite till. Men jäkligt härligt är det min kropp tycker att det är lite skönt att få känna lite värme igen efter 11 månader.

Men helt plötsligt kommer massa minnen över mig det är värmen, lukten och känslan och jag blir så underbart glad och längtar tillbaka ditt till alla minnena.

Ålderstecken

Jag har helt plötsligt gått och bliviten sån gammal människa som får ont i huvudet när det är tryck förändringar i luften. Det är helt sjukt igår var det så kvavt så att man bara vänta på åskan och luften står helt stilla.

Miniräknaren ger upp

Plötsligt dök det upp nån text på den nånting på engelska fatta inte riktigt vad men det stod batteries hmm det kanske betyder att jag ska byta batterierna i min lilla älskling. Är kanske inte helt fel med tanke på att jag ska skriva nationella i Matte på tisddag så det kan ju vara bra om den är matad och glad. Ska se om jag har några passande hemma till den annars blir det ut och handla.

Det är faktiskt min största rädsla att miniräknaren skulle dö på ett prov fatta vad hemskt man misslyckas med hela alltet bara för att den dör.

Så matte är det jag pluggar nu för glada muggar började plugga på ett gammalt prov tills jag insåg att jag redan hade gjort halva innan så bra är min hjärna. Den är lite trött och inte så lite heller jag gjorde ingenting igår förutom att vara trött. 

Satsa på 400

Tycker ni jag tycker snarare att 333 är lite coolare men vi får väl se jag är ju lite lätt senildement så frågan är om jag kommer ihåg det.

301

Shit nu missade jag mitt tre hundrade inlägg hade ju tänkt att skriva nåt typ det här är mitt tre hundrade inlägg. Jätte intressant eller inte så nu fick det bli ett 301 icke intressant inlägg.

Körde snabb dag i skolan

Skrev prov och gick hem. Det gick ganska bra på provet tror jag missade dock lite men dethar jag redan vissat tidigare och det skulle räknas med så det gör nog inte så mycket. Men jag skrev dock ett roligt svar på det jag kunde, jag kan aldrig lämna in prov utan att ha skrivit nånting måste alltid hitta på nåt. Idag så var frågan vilken indelningsgrupp som musslor tillhör vilket jag inte kom på så jag svarade skaldjur i stället det är ju sant eller hur. Det rätta svaret är dock mollusker.

Så nu har ni lärt er nåt nytt som ni säkert kommer ha användning för i framtiden. Eller inte

Fatta hur motiverad man är till att lära sig sånt.


Steka, steka

I solen

Det var väldigt varmt ute idag hann min hjärna registrera och första tanken var " Gud va skönt med värme" sen kommer hjärnan ikapp och nästa tanke blir " fan nu börjar gräset växa och så kommer det en massa gräspollen" 

Det är lite jobbigt de där för att med värmen kommer pollen och det vill jag ju inte ha. Dessutom blir det extra svårt om man vill vara ute och sola för var ligger man ofta då jo i gräset och var finns det mest gräspollen ju i gräset.

Jobbigt läge säger jag bara

Nödvändigt

Jag hade fått ett erbjudande om att jobba en vecka på en tunering här i stan men skulle tacka nej till det på grund av att jag redan har mitt andra jobb då och det är dessutom mycket bättre betalt ( och det faktum att jag redan har skrivit kontrakt).

Men då ska jag tacka nej får jag ett mail tillbaka om att det inte funka, testar igen och det funkar fortfarande inte så nu måste jag vänta och komma ihåg att skicka ett nytt mail. För annars måste jag ringa ditt och det är ju lite lagom kul och tar mycket längre tid.

Min framtid

Jag har kommit på det coolaste och lyssna nu.

Vad sägs om att jag får mitt 2:a barn den 22/2 2222 klockan 22:22 funderar på om det skulle vara med en 2:a man också men jag vet inte det känns lite dumt att plannera redan nu att man skall ha två farsor till sina barn. Dock har jag inte ens funderat på barn men visst skulle det va coolt.

Om någon polischef undrar

Vad poliserna gör när de är ute och patrullerar eller snarare ute och åker bil. Så sitter de på uteservering och dricker cola. Så mycket brott tror jag inte att de förebyggde med tanke på att de var de enda som satt där och detta var vid den tidpunkten då alla kriminella sover.

Dock kan ju i och för sig synen av polisbilen vara lite lugnande med tanke på att alla kör lite lungnare på gatan som knappt trafikeras av vanliga bilister. Fast då hade man väl kunnat ta och bara parkera en polisbil där så kunde poliserna ha arbetat med att utreda ett brott i stället.

NOrge

Vi får ju inte glömma att detär 17 maj idag och fira våra grannar i väst. Jag har nästan firat lite idag men uinte så mycket.

Undra om normännen inte är de som förutom Amerikanarna firar sin nationaldag mest.

Handverkare skapar handverk?

Varför heter det hantverkare och hantverk? Frö det syftar ju ändå på att man jobbar med händerna och att det är gjort för hand och då borde det ju heta handverkare och handverk. Är det bara att det har blivit en uttals förändring eller är det nåt annat namnet kommer ifrån?


Jag fick nog lite energi

I alla fall så nui har det blivit två timmars plugg om totalt ointressanta saker som är så tråkiga så att jag vet inte vad. Men det är väl det skolan handlar om egentligen att göra saker fasten man inte tycker att det är roligt.

Dock har kvällen avslutats med lite körkortsteori, jag tycker det är grymt kul att köra men man kan ju fundera på frågorna " Vad är fördelen med att det är olika färger ?" (syftar på europa/riksväg).  För att man skall kunna skilja på dem? Jag förstår inte riktigt vad de är ute efter men jaja det är väl bättre med blått och grönt än bara svartvitt.

Jag behöver...

...energi och inte lite heller. Vad sägs om att jag kommer på att jag har redovisning idag och bara vet halvt vad jag ska säga, bra. Dessutom har jag prov om 3 dagar och jag har inte pluggat nåt jag har kollat lite på bilderna men inte mer, helsike också det var ju det provet som jag skulle prestera bra på.

Men men vad gör det om hundra år?

Jag såg er

Jag var och handla förrut och står vid favorithyllan med lösgodis och fixar lite pluggmat. När en tant och farbror glider förbi stannar vid chokladskumbananerna öppnar locket och tar varsin och går sedan vidare som inget har hänt med godiset i handen.

Okej att småbarn råkar trilla ner i godislådan och får i sig lite men detta var så mycket vana jag kan slå vad om att detta är en vana som de gör varje gång de går och handlar och de tycker inte att det är det minsta fel med det. Sen kvarstår dock det faktum att det är snatteri.

 

Hudfärgade plåster

Eftersom jag är lite frågevis av mig så var jag tvungen att maila och fråga de som gör Salvequick plåstrena om de hade tänkt göra plåster som är hudfärgade fast i mörkare nyans. Till svar fick jag att de inte hade några planer på det nu och att de inte har haft någon efterfrågan men om de skulle bli det så skulle de titta på det.

Så ni som inte är så bleka som jag vill ni ha hudfärgade plåster så får ni fråga efter det så kanske det blir nåt av det.

Kristi himmelsfärds dag

Är det idag och borde man inte fira det med att äta flygande Jacob? Bara för att vara lite samstämmig eller.

Om nån vill veta

Så regnar det ute. Om det nu var någon överraskning för nån, men jag tänkte att det kanske finns någon liten datanörd som inte sett dagsljus än och då räddar jag dig nu när lilla mamma sen ringer och frågar vad det är för väder. Jo det regnar har gjort det hela dan. Kan du svara då, tacka mig då att mamma inte blir arg på dig.
Sen kan man ju i och för sig fråga sig varför en datanörd skulle titta in här men det vet inte jag men det är ju du som är det och borde veta.

Så kan man också se det

Mörka strumpbyxor ser man så dåligt igenom när man ska råna Pressbyrån. Så det gör inget att de är ljusa

Okej det här var Pjoltas syn på det hela. Då vet vi vem vi ska ange till polisen när rånet sker. Lite dumt att du avslöja dig men du ta 7eleven istället så har vi ingen anning om att det var du

Hudfärgade plåster

Det här är skumt man köper hudfärgade plåster som då alltså inte skall avvika från ens egen hudfärg så mycket. För det måste det väl ändå betyda hudfärgad= samma färg som huden.

Men hur funkar det om man har en mycket mörk hy då lär ju de svenne färgade plåstrena inte vara hudfärgade eller? Och då är det ju vilseledande marknadsföring. Så frågan är när kommer de mörka hudfärgade plåstrena, för jag har i alla fall inte sett några sådana, har ni?

Förresten det måste ju vara samma sak med hudfärgade strumpbyxor.

Jag tror jag ska försöka undersöka detta närmare och se vad tillverkarna säger.

Senildement

Det gick ju väldigt bra att plugga matte, med tanke på att jag hade glömt att ta med mig miniräknaren hem. Så nu blir det en extra runda till skolan jag har inga lektioner i skolan så jag får åka en omväg för att hämta den. Det är ju kul men äh det är ju bara roligt att åka buss.

Borde och gör

De två begreppen är främmande för varandra. Jag borde plugga matte eftersom jag har senildement bort allt nästan, har tvålektioner innan nationella och har svinmycket annat att göra sen. Men vad gör jag jo jag sitter här och tittar på glassgubbar. Vettigt.

Man lär sig nåt nytt

När jag skulle söka fram glass gubben så kom det fram ett stavnings förslag glassfish undra vad det är tänkte jag glass med fisk låter inte så gott. Såjag var tvungen att trycka fram en bild och då var det en fisk det var ju intressant.
Se hela bildenSå här kunde de tydligen se ut.

UndraR

Glass gubben har ju fått en fru nu. Vilket måste betyda att det finns väldigt många singel glassgubbar som står i ett förråd någonstanns. Men finns det inge möjlighet att man skull kunna få adoptera en sån liten gubbe. Han skulle passa utmärkt som klädhängare i mitt rum.
 Singel  Med fru
Bilderna snodde jag från lilla älsklingen google om nån undra.

Vem är du?

Titta och kolla men sno inte min glass
http://www.loveprofile.se/

Snozze

Så jäkla värdelöst. Först hade jag tänkt att gå upp och plugga lite i morse men när klockfan ringer kände jag att det var en extremt dålig idé och att jag bara ville fortsätta att sova. Så då kommer min snabbtänkta hjärna fram till att det skulle vara skönt och snozza lite. Jag far iväg med handen mot klockan och smäller till den. Men inte tystnar den nej den forsätter och spela och den går inte att stänga av. Så bra gick det med den snozningen.

Jag funderar på om jag kanske skulle ta och leta fram instruktionsboken och läsa hur man gör snozzen

Utvärdering

Jag kan rätt lätt konstatera att min fjortisvecka inte gick så bra kan bero på att jag inte är fjortis. Men vem vet konceptet kanske kommer tillbaka och då kanske det är Ulla 55 år som berättar om sina underbar pelargonier.

Förresten

Lite allmänbildning eller inte visste ni att det fanns en fransk kardinal ( jag trot han var det) som hette Mazarin. Undrar likadant som med Clementine vem var döpt efter vem

A question

Varför vill man somm bloggare ha lösenordskydd och att man ska godkänna kommentarerna om man få si sådär två kommentare? Jag förstår inte, det är ju inte riktigt så att jag orkar försöka uttyda var det står i lösenorden bara för att ge en lite halv rolig kommentar när det tar tre minuter att göra det i stället för en halv.


För övrigt så kan jag göra alla småbloggare ledsna genom att säga att min körskola har 10 gånger fler besökare än alla er bloggar tillsammans och detta enbart därför att jag är senil dement och hela tiden försöker flytta mina tider jag tror nämnligen att andra tider alltid är bättre.

Vad sägs om att ha lärare

Som inte litar på tekninken. Jag har fått ett antal mejl med samma uppmaningar och sen till sist så avslutar hon med ett mail. Hej har ni fått mina mejl? Hmm om vi inte har fått dina mejl tror du att vi då skulle få det här????  

Sida 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Detta är vad jag ska ägna mig åt i helgen bara läsa en massa saker. Jag har väl sisådär 600 sidor kvar att läsa i text ett.
Sen var det ju en massa andra roliga saker som jag borde göra till exempel städa bland mina kläder jag har en hög gömd inne i gaderoben och en stor fet hög liggande utanför. Jag borde kanske ta tag i det.  

Provet yesterday

Var helt okej jag lärde mig en massa bra saker som att Winston Churcills fru hette Clementine väldigt roligt namn faktiskt undra om det var hon som döptes efter frukten eller frukten efter henne.

Sen lärde jag mig att MP står för member of parliament.

Sist men inte minst så lärde jag mig att det är jäkligt svårt att förstå vad skottar säger, för man koncentrerar sig bara på hur konstigt det låter.


Prov

Imorgon ska jag skriva mitt sista nationella prov i engelska någonsin. Gud va härligt jag ska bara försöka att hitta den rätta känslan och tagga till lite. Fast jag gör nog bäst ifrån mig om jag ser till att sova ordentligt i natt så att jag inte sitter och sover.

Vad är pinsamast?

Det här
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1978956/volvos-okrockbara-bil-krockade

( dock sa de på filmen att den skulle bromsa så den stannar i hastigheter upp till 25km/h och de körde den i 33km/h kan det ha nåt med saken att göra kanske???)

eller det här

http://fotboll.expressen.se/allsvenskan/1.1977924/malvaktstipsare-nara-att-varvas-av-aik


Ja vad sägs jag fick mig ett litet skratt när jag såg båda två.

Miss i beställningen?

Jag har lyckats få en fin finne mitt på pannan och jag vet inte riktigt vad som blev fel. För jag hade tänkt mig att skaffa en snygg liten indisk kastprick. Men den här hamnade lite högt upp.

Jag fundera på om jag ska kläma den för den är sådär härligt inbjudande.

Fortsättning på ont

Jag fick uppmaningen av Helena att reklamera. Dock är jag lite osäker på vad jag ska reklamera är det meitt klena finger eller träkanten. Jag blir lite osäker dessutom är det så att jag är inte riktigt säker på till vem jag ska reklamera mitt finger är det mina föräldrar, gud eller nån annan?

Uppdate: Det gör inte så ont i fingret idag bara om jag böjer det extremt mycket.

Ont

För övrigt har jag ont i mitt högra pekfinger efter att jag drog det in i en hård träkant det tålde fingret tydligen inte. Dålig kvalité tycker jag.


Tack

Alla söta cyklister för att ni höller undan puss på er.

Jag måste bara fortsätta

Vad är det för Puddingar? Hör på denna, jag har tagit det bästa.

Magnus Gustaphsson - varför måste man krångla till namnet? Jag fattar inte.

 Fritidsintressen?

Gårdsauktioner, föreningsliv - låter ju spännande eller inte - vadå föreningsliv?

Vad får man om man skriver till dig?

Kanske en inbjudan till att vara med i bonde söker fru. - Nehe det kunde man ju inte räkna ut och det var ju verkligen det man fråga efter.

Favoritfilm?
Graben i graven bredvid. - Ja det är egentligen vad jag drömmer om önskar att jag skulle vara bonden i filmen.

Oj vad taskig jag blev mot stackarn men det bara råka. Men jag känner faktiskt bönner som är schysta.
Bonde söker fru

Kom igen var det bara jag som hörde att man hade använt Andra avenyn introt på Bonde söker fru. Kom igen vilken var charmigast?

Bönderna 2010 Foto: TV4
Bilden är från tv4 om nån trodde nåt annat.

Jag digga helt klart killen som hade varit Tjenobyl. Det var en strålande resa hahhahha. Nej jag vet den är jättedålig hahhhah

Eller
Hon får ju gärna åka med i traktorn och mysa lite.
Eller inte skulle inte tro det va?

Achtung

Nu hoppar jag tillfälligt ur fjortis veckan bara för att göra en liten varning. Akta er cyklister imorgon vid alla överfarter där jag kan tänkas va för jag ska ut med bilen och köra så akta er. Säkrast vore att ni höll er undan från era cyklar men annars ska ni banne mig följa reglerna.

Så jävla skön

Blev lite sur idag när jag skulle till skolan. För jag hade hoppats på att nån utav mina sköna vänner skulle åka samtidigt. Men inte då. Men sen kommer min extremt sköna kompis på bussen och det var så jävla kul att träffa honom och vi satt och snacka hela vägen. Du är så jävla underbar älskling. Gud va glad jag blev när du kom på.

PUSS på er

Solen lyser

Gud vad jag älskar att solen lyser så jävla härligt asså. Bara stå och steka med mina nya solglasögon från Gina. Så jävla snygga är dom. I love them.

Tomorrow is school again. Fy vad tråkigt men men jag har ju mina underbara vänner.

PUSSSSSS på er


Din vilja är min lag

Visst jag hade tänkt att vänta med fjortis veckan men va fasen blir man uppmanad att köra så gör jag det. Så håll i er nu kör vi och det kommer inte bli seriöst och har ni tur finns det någon sanning i det alls.

Funderar

På att leka fjortis blogg en vecka. Jag ska starkt överväga det för jag har värsta veckan på hela denna terminen hittills nu och då kan jag behöva ha lite kul. Men jag ska fundera på det över natten.

Det har varit helg

Tydligen. En äkta sådan helg som har gått alldelse för fort. Fråga mig inte vad jag har gjort för det vet jag inte. Eller jo jag var ute och övningskörde och gjorde en äkta mig. Lägger i trean vid rödljuset och får käringstopp. Förlåt till dig stackare som stod bakom.

Sen har jag varit i en annan stad och ätit god mat.

Just det ja. Jag har ju pluggat också. Om olika kolhydrater och tre hundra snabbt genomlästa sidor om sveriges historia. men jag får faktiskt vara nöjd med mig själv med tanke på hur omotiverad jag är.

RSS 2.0