Imorgon

Är det den 1 december och julkalendern börjar, undra om jag får nån kalender?

Det får bli skärpning nu

Nu är det dags att börja blogga på riktigt. Jag tycker ju att det är kul att skriva av mig, sen om det är någon som tycker att det är kul att läsa dyngan är en annan sak.

Idag så funderar jag på om jag är sjuk jag tyckte att det var kul att gå till skolan (hallå det är måndag) och jag klarade inte ens av att sova på bussen.

Det är ett lotteri

När man ringer till mig, hälften av gångerna så klickar jag medvetet för att jag inte kan svara, för den övriga hälften så gäller följande: hälften av de samtalen som jag hade tänkt att svara på råkar jag trycka bort ändå för att jag inte kan hantera min telefon och de som är kvar ja de får troligtvis prata med mig men sannolikheten är hög att det är dåligt täckning och att jag knappt hör vad personen säger.

Slutsats: Det är mycket bättre att SMSa mig istället.

Det är väldigt dåligt

Med uppdaterandet här. Kan bero på att jag har mycket att göra, till och med min mamma tycker det så jag tror att det ligger nåt i det. Fast själv kan jag bli förbannad på folk som klagar över att de har mycket att göra när de i min värld inte alls har det, men så är det.

För övrigt är jag rätt så förbannad på min lärare men jag har ingått ett avtal med mig själv att jag inte skulle gnälla så mycket i november-därav den dåliga uppdateringen ;-), så jag tänker inte berätta om varför, men jag är lite mindre arg idag än vad jag var igår, så det är ju nåt positivt.

Dessutom är det en månad kvar till julafton idag.

Det var nära ögat

Jag är lite allmänt borta för tillfället. Står utanför klassrummet och väntar på att lektionen skall börja, när jag får ett infall att kolla i min kalender, ni vet för att låtsas vara lite viktig. När jag inser att jag skulle ha redovisning inför klassen idag och jag har inte förberett nåt. Jag visste vad jag skulle prata om men inget mer, så hjärnan går i hög varv. Okej jag kommer inte hinna förbereda mig på de två minuterna som är kvar innan lektionen börjar, så frågan är vilken ursäkt jag ska dra till med. Jag kommer på en som håller hyfsat, men då kommer en annan lärare och säger att hon är sjuk.

Den lättnaden som jag kände är svår att beskriva.


Friskus vs Sjukus

Har inte mått så bra i helgen, inget psykiskt utan bara sjukligt dåligt tycker att det lätt låter som att man inte mår bra psykiskt när man säger att man inte mår bra. Men strunt samma jag är fortfarande inte på topp eller vad sägs om att somna framför tv:n till fråga doktorn mysigt säger jag bara.

Kan nån förklara

Vad har Num Lock knappen för funktion? Förutom att reta mig genom att den alltid spärrar siffrorna. Tror det är nåt för inställt på skolan som gör att den automatiskt låser sig och jag blir galen. 

Lärdom från idag

Även om jag och alla andra har tänkt gå över gatan när det inte kommer någon trafik men är röd gubbe så är det inte säkert att personen framför mig tänker göra det så titta upp.

Jag är för lat för att vara stressad

Det är sanningen jag orkar inte stressa upp mig för det leder inte till någonting ändå. Idag gick det nästan 12 timmar från det att jag åkte hemifrån tills att jag kom hem och jag är fortfarnde inte nere i varv än och imorgon ska jag tidigare till skolan för att göra färdigt saker. Dessutom lär knappast helgen heller vara lugn men nästa vecka trappar vi ner lite.


Plugget flyter idag

Kan ni tänka er. Dock har jag suttit vid datorn alldeles för länge nu utan att ha kollat upp det jag skulle göra, bra där.

Funderar på att färga håret lila med svarta slingor som tjejen framför mig på bussen hade, fast nej det var nog inte så snyggt.

Nu är lovet slut

Jag är extremt trött och borde gå och lägga mig bums. Ska bara göra en sak först, ni känner igen det.
Jag skäms nästan över mig själv när jag tänker på hur lite jag har pluggat och hur mycket jag borde ha gjort så vi hörs på torsdag kväll eller nåt.

Framtida karriär?

Gjorde ett personlighetstest för att se vilket yrke som skulle passa mig. Ett utav alternativen som de föreslog var hemmafru, hur tänkte de där? Sen fanns även alternativ som Präst, prisa gud och hans enföde son vår herre, nej det är nog inte riktigt min grej heller. Inte heller detta testet gav mig så mycket mer, kan ju vara så att varken jag eller testerna vet vad jag vill bli.

Mycket viktig fråga

Sitter och jobbar lite med mitt lilla extraknäck. Men ni som vet kan man ha en appostrof i sin mailadress?

Blixtrar och dunder

Var ute och körde rally med bilen idag, okej kanske inte riktigt rally men ändå. Så ligger jag på motorvägen och gasar när jag känner att bilen drar lite snett och den gör det flera gånger, börjar fundera på om det är nåt fel på den tills jag inser att det är vindbyar som kommer och "rycker" i den något, läskigt. Jag har varit med om det nån gång tidigare men då har det varit när jag kört på en bro och där kan man ju förvänta sig det men inte mitt på motorvägen.

 Sen avslutade vi det med en snygg blixt på vägen hem.

Det är dags att sätta lite fart

Annars får jag det jobbigt. Har inte gjort hälften av sakerna som jag skulle göra idag och imorgon måste jag städa upp alla spår som jag har lämnat efter mig här hemma den senaste månaden. Jobbigt helt klart.

Men på med musiken så att grannens nyfödda barn skriker av rädsla så ska det nog gå bra.

RSS 2.0