50 öre hit eller dit

Ja imorgon är det sista dagen för att handla med dem. Jag hade ju letat upp ett gäng 50 öringar som jag hade tänkt spendera pånåt nyttigt=godis men nu har jag förvarat dem på nåt bra ställe så jag vet inte var de är.

Men annars har jag ett grymt ekonomiskt tips om man vill blir rik, fast man måste vara rätt så tålmodig. Man tar och pantar en burk med 50 öre i pant och lämnar in kvittot på fredag eller senare. Eftersom det inte finns några femtio öringar kvar så avrundas beloppet till en krona och du gör en vinst med 50%  

På nyheterna blinkar de ut den stora nyheten

Att varannan bilist glömmer att blinka
För det första är det ingen nyhet har inte jag tjatat om det det senaste halv året? och som att folk "glömmer" att blinka NEJ de struntar i att blinka. Ni skulle veta hur många polisen skulle kunna plocka varje morgon som inte orkar att blinka vid filbyten.


Höjden av lycka

Är att komma in glidande på busshållplatsen och komma fram till dörrarna på bussen samtidigt som han stannar och öppnar dem och dessutom få veta att det står folk där som skulle ha åkt med den tidigare bussen men att den inte kom. Skadeglädje? Nej inte alls ;D

Effektivitet?

Tanken var ju att jag nu i helgen skulle plugga ikapp det jag inte pluggade förra veckan (och veckan innan). Men sanningen är att jag bara har läst 20 sidor i tant Lagerlöfs bok totalt under hela helgen, ingen matte är räknad för jag fattar ingenting så det blir att kidnappa läraren på nästa lektion.

Sen är det ju bara 5 dagar kvar tills det är helg igen och jag kan plugga ikapp veckans plugg....

Update om telefonsamtalet

Det tog faktiskt bara 2,3 minuter för hela samtalet. Men först fick jag trycka på en massa knappar, undra vem somär tanten som pratar? Sen svarade en kille och jag angav min mycket lätta fråga och han bad mig att vänta en stund, vilket jag faktiskt gjorde rätt så länge och sen kom han tillbaka och försökte lite lätt dum förklara mig men vad gör väl det.

Det är 15 nummer före dig

Nu ska jag ringa till min telefon operatör. Ska vi gissa hur lång tid det tar? Jag gissar på 23 minuter innan jag kommer fram. Dessutom har jag två nummer att välja på och jag vet inte vilket av dem jag ska ringa på.

Det är inte okej

Att sitta framför mig på bussen och äta och prassla med papprena när jag sitter bakom och är extremt hungrig. Man kan ju faktiskt bjuda eller strunta i att äta på bussen överhuvudtaget.

Det står om valet överallt

Men och inget är särskillt intressant. "Hur kunde Sverigedemokraterna komma in" Rätt enkelt folk röstade på dem, sen att det knappt är någon som har "röstat" på dem spelar ju ingen roll, för vi har ju valhemlighet i Sverige.

Dock tror jag att Ohly kan få lite problem eftersom han vägrade att bli sminkad i samma rum som Jimmy Åkesson igår på Svts valvaka (jag hade lagt ner tittandet då men jag har fått det berättat om nån undrade). Hur ska det då gå i riksdagen när de ska sitta och rösta? Kan Ohly vara i samma rum som Jimmy då och hurblir det i matsalen ? Ska Ohly stå utanför och vänta tills Jimmy är färdig?  

Jag går och lägger mig

Orkar inte sitta och titta på en valvaka som har börjat innan vallokalerna har stängt. Resultatet lär ändå stå i tidningen imorgon och jag tror faktiskt att Alfons vinner.

Det är val i stan

Skulle ju räkan antalet valaffischer och det gick sådär kom på det efter en stund på bussen. Men kom ialla fall upp till 75 stycken på väg till skolan. Då räknade jag alla jag såg. Plakat, busskurer och på bussarna.

För övrigt så röstar man inte så kan man inte gnälla sen efteråt på de som styr landet.

Jobbigt för Sahlin

Satt och sappade på tv:n igårkväll. Först på aktuellt och där är sahlin och pratar och sedan vidare till fyran och där var det val program med de rödgröna och sahlin var med. Stackarn förstår inte riktigt hur hon hann med. Någotav programmen måste ju ha varit bandat, frågat är vilket.

Jag har alltid trott att aktuellt var direkt men till tv 4 kunde man ringa in och ställa frågor så jag vet inte.

Dessutom har jag fått ett brev som Mona Sahlin har skickat till mig personligen eller kanske inte kanske var någon annan som kopierade upp pappret och la det i ett kuvert, men hur svårt kan det vara att stoppa i en eller ett par godisar?


Sitter här men borde vara där

Nu är jag där igen. Sitter framför datorn och gör en massa skit i stället för att sätta mig med mina böcker och lära mig det jag borde. Som jag borde ha lärt mig förra veckan.

Har gått runt hela dagen och varit halvt borta -ungefär min hjärna är avstängd för vidare arbete och kommer inte ihåg det vi har gått igenom innan.

Läst på valaffisch

På socialdemokraternas valaffisch stod det att "lägre skatter ger sämre skola" nåt sånt att det  skulle bli bättre i samhälletmed högre skatter. Men att köpa dyra saker är ju inte alltid bäst eller hur det vet vi ju från verkliga livet.

Det var ingen som ville ha en kram av ett blött troll

Skulle kunna bero på att trollet var mycket blött. Det är inte bra att vara ute länge i regn, nej länge leve inomhus.


Vänsökaren

På facebook är lite rolig man kan ju alltid roa sig med att titta vilka som är föreslagna, vilket är personer som jag inte har en anning om vilka det är. Men såupptäcker man att man är vän med två stycken till den personen och de känner inte varandra och bor dessutom på olika ställen i Sverige det är lite läskigt, jag blir den felande länken.

Varför låter man mig laga mat

När det ser ut som ett bombnedslag efteråt. Hela spisen är skitig och jag har mat över mig själv och det var inte ens tomater jag hade med i maten ( de brukar ju ha en förmåga att skvätta ner).


Det gäller att satsa

på de osäkra första gångs väljarna. Så därför fick jag två brev från partier idag, lite kul med post i alla fall. Men det var inget godis där i heller jag tror inte riktigt att de har fattat grejen än.

Jag tänkte att jag skulle räkan antalet valaffischer som jag såg påvägen till skolan men det glömde jag när jag satt på bussen för jag var trött men jag ska se om jag kan försöka en gång till. 

Helgsovare

Har tillbringat helgen på  ett mysigt ställe där luftfuktigheten var hög. Så pass hög att godiset blev segare än vad det var när jag köpte det.

Sen har jag lyckats smälla till min hand men vad gör, det smärta är bara en illusion. 

Hittade en ny radiokanal idag

Med härliga turkrytmer och det verka som om de inte körde reklam kan man tänka sig. Så om ni ser någon som dansar fram på gatan och gör magdans (okej drar in och ut magen) så kan det vara jag.


Varför

Ska jagvälja ett kryssa en person som sitter på en bild och ler mot mig. Jag förstår inte riktigt vad det är som ska få mig att rösta på dem, fast jag kanske är dum.

Men detär fortfarande extremt dåligt med godiset, kom igen om ni skickar hem lite godis i ett kuvert och en bild på er kanske jag skulle kunna överväga att rösta och kryssa just dig.

Ytterliggare en miss i det svenska samhället

Sitter på bussen hem. Är nästan hemma vi snackar fem minuter kvar det är dock inte en sträcka som man går. Då stannar han på busshållplatsen han kör inte därifrån men, och sen efter en minut.
" vi väntar för att vi ska byta chaufför, för jag ska köra en annan buss" och sen gick han.
Tio  minuter dröjde det tills den nya chauffören kom.

Men det är väl klart att jag har ingenting emot att sitta och vänta i tio minuter på en buss. För det hade ju verkligen skett om man hade kört bil.

Lite kul att räkna på hur lång väntetid det blev för oss som satt på bussen totalt. säg att vi var 25 stycken och att vi satt i tio minuter. Så 250 minuter det är drygt 4 timmar.

Undra om politikerna åker buss

För övrigt satt jag och stirrade på en reklamaffisch på Jan Björklund, det är ingen dålig glugg han har mellan framtänderna.

Välkommen till Folktandvården

Just nu är det många som ringer.

Japp åtta samtal tog det innan jag fick tag på någon.
Första samtalet: " vi öppnar tio över sju" Varför envissas de med att öppna tio över och inte klockan sju som klockan är nu?

Samtal 2-6 det tutar upptaget KUL. Vi snackar terror ringande var femte minut.

Samtal 7 välkommen till bla bla men jag har inte tid att sitta i kö.

Samtal 8 du är nu placerad i kö tre minuter tog det och ja jag fick en tid. Fast de hade inte tid hos tandläkaren för en den 15 alltså nästa onsdag. Tur att jag klarade mig med en hygenist (vilket namn)

Jag lärde mig telefonnummret utantill efter andra gången

Det är nästan ironiskt

Efter min kontakt med Sverigedemokraterna tidigare då de var väldigt snabba med att svara så ska jag nu göra att arbete om just det Sverigedemokraterna och det är inte jag som har valt det själv men inte svara de på mina frågor nu inte. Kom igen har de tagit semester?

Inte död

Jag bara hostar värre än en tant som lider av KOL och har rökt femtio cigaretter om dan i hela sitt liv. Så jag försöker att få min kropp att fatta att jag inte har tid att vara sjuk nu. Vi får väl se hur det går.

Spring

Det måste bli ändring på det här jag har sprunngit till bussen varje dag denna veckan och det är ju inte särskillt bra om man har en grek i halsen dock har jag hunnit med den precis men ändå. SKÄRPNING!

RSS 2.0