Vad händer med facebook?

Är det bara jag som inte kommer in eller är det buggat hela systemet? Hjälp vad ska vi göra nu i stället?

Sexig röst

Greken bor kvar hos mig med med samma kraft och nu har jag fått en riktigt sexig och härligt raspande röst. Försöker bota den med en halv liter glass, vi får väl se vad det ger för effekt. Men gott är det i alla fall.

Jag är glad att jag fortfarande har min röst kvar för det värsta är att tappa den, helt plötsligt är det så mycket man vill säga. 


Greken sitter i halsen

Kul att jag har blivit smittad av mina kära kompisar som var i Grekland och festade gärnet medans jag jobbade. Hela bunten var sjuka efteråt och jag mitt dumhuvud träffade dem när de var nästan bra och nu sitter jag här och käkar halstabletter för glada livet.

Kan väl helt enkelt säga att jag har fått greksjukan (i halsen) så att man inte missuppfattar det.

Hur man gör för att slippa min röst

Är inte säker på vad jag ska rösta men jag var med min mamma ute på stan och hon tyckte det var lite kul att snacka med en liten partitant. Dock fattade inte tanten att jag också får rösta, eftersom hon enbart pratade med min mamma och inte med mig. Inte ens när jag försökte säga något om att LAS inte är bra för mig eftersom det är jag som ryker. 

Dessutom fick jag inget godis heller som de hade stående på ett bord lite längre bort. 

Sen var jag sur i en halvtimme inte helt säker på om det var ignorerandet av mig eller att jag inte fick nåt godis.

En intressant fråga är varför de bara snackar om pensionärerna klart att man ska bry sig om dem också men jag som är ung har kanske 16 val till att rösta i och pensionärerna har inte så många kvar om man säger så.

Så kom igen ge mig en anledning att rösta och mycket godis.

Kul att jag

Känner mig bakis utan att ha druckit något, har gått runt hela dagen i skolan idag och varit helt borta skål på det. 

Det blåser storm här

Väldigt trevligt speciellt när man skall vänta på bussen. Vilket jag har gjort alldeles för många gånger idag. Dessutom har vindarna i min stad en förmåga att slå i vägarna och komma tillbaka underifrån, lite svårt att förklara om man inte har känt det själv men de kommer runt som i en cirkel. Det är då man kan känna sig som en Flygande Mary Poppins om man har ett paraply (vilket man inte har för att det blåser sönder)

Det är

Cirka 40 stycken som heter Bartalomeus och 4 som har det som tilltalsnamn. Undra vad man har för smeknamn på det Bart kanske


Idag

Har Bartalomeus namnsdag, jag känner ingen sådann gör ni. Om det nu inte finns någon som heter så varför står han då kvar i almanackan?

Senär det 4 månader kvar till julafton också.


Diciplinerad

Jag ska bli mer diciplinerad i år. Eller snarare jag måste det om jag inte ska drabbas av extrem stress. Dock känns det inte riktigt som att det kommer att gå så bra, (jag sitter ju här nu) men vi måste ju försöka. Man ska ju ha ett mål för att sträva mot det.

Överbelastad trafik

Det verkar som lilla rara kollektivtrafik sidan har hängt sig det går i alla fall sjukt långsamt att ladda, ungefär lika fort som det gör att åka kollektivt.

Snygg avslutning hade det blivit

Var ute och sprang och sen när jag vänd tillbaka mot duschen så kom det en limo glidade förbi och inte nog med att den körde förbi den åkte åt mitt håll. Dock plocka de inte upp mig så jag kunde få åka med, det skulle kunna ha någonting med att göra med att de inte ville ha med en svettig tjej, som har lera och blodspår av nån död insekt på benen med sig i bilen. Lite kräset tycker jag.

För övrigt så verkar det ha gått bra för mina riddare.

En lyckönskning

Till mina stridande riddare. Hoppas det går bra idag och låt den bäste av er vinna.

1 månad kvar till valet idag

Jag har nämnligen koll på datumen ska ni veta. Jag har uppnåt den ålder då man får lova att rösta,mycket förvånanden faktiskt. Men eftersom partierna bara lovar en massa saker och bar käftar emot varandra så har jag en egen taktik, för att välja vem jag ska rösta på.

Jag ska gå till the place där alla valstugor är och sen ska jag gå till varje stuga och se vad de har att erbjuda för något att äta och godast vinner mitt hjärta (eller ja min röst). Lite förhandstips är ju att bjuda på något som är sött och frukt går helt klart bort.

Man blir mätt

Av att äta tre kulor glass. Räcker helt klart som middag.

Men det är så jobbigt att köpa glass, först ska man välja om man vill ha kulglass eller mjukglass. Skall det vara i rån eller bägare? Om man tar mjukglass ska det vara topping och vilken eller vilka då? Kulglass är ju ännu värre, hur många kulor? och vilka smaker det är ju den värsta delen. Men en kvart senare har jag nästan lyckats att bestämma mig tur att det inte stod en massa andra människor i kö bakom.

Skönt att det snart är vinter så att man inte behöver fundera på vad man ska ha för glass. För då blir det vaniljglass med chokladsås. 

Jag är bitter

En riktig PMS-kärring är jag idag. Så jag undviker att tala och göra saker, för att jagska slippa att bli förbannad. Därför tänker jag inte vara förbannade på er heller.

Har ni sett

Socialdemokraterna sjuka reklamfilm eller tydligen var det SSU men sak samma.
Titta på den och se om ni ser vad jag ser man kan ju undra hur de ser på oss unga... Den heter visst blir man förvånad om man vill kika på youtube.

Ser ni det inte själva så kommer jag att avslöja det inom en snar framtid.

Föresten ska vi se hur lång tid det tar innan jag får SSU efter mig med tanke på hur det gick med Sverigedemokraterna.

Sova

Med täcket tätt intill mig och ligga och lyssna på regnet som smattrar mot taket.

Full koll på läget

Nej det har jag inte. Fick ett mejl idag om ett utländskt företag som ville fixa en liten detalj och jag var helt övertygad om att det var ett företagsnamn vilket som helst men det vissade sig att företagsnamnet var det samma som personens namn jag blev väldigt förvirrad. Men så är det med vissa språk oerhört svåra att förstå och veta vad som är vad.

Arbetsskada

Jag är allvarligt skadad eller ja ett skär så säkert flera milimeter långt. Troligen uppkommit efter kamp med för många papper. Men jag blödde flera droppar, vad tror ni kan man få ersättning för lidande?

Regnguden har nåt emot mig

Helt klart. Imorse när jag skulle gå till jobbet så börja det regna precis när jag gick utanför dörren och det hade inte regnat någonting innan. Snacka om att jävlas.

Sen när jag tänkte gå hem så regnar det extremt mycket och jag känner att det inte är något smart drag att gå ut i regnet så dår får jag vackert vänta en stund till, medans jag försöker få tag på någon som har lust att plocka upp mig med bil i stället. Det var det ingen som ville göra men efter en halvtimme så hade de lättat något och jag kunde bege mig hemåt utan att bli helt genomblöt, bara lite blött.


Dock ett litet tack till min kompis på jobbet som jobbar för att det inte ska bli översvämning det gillar vi.

Det var nära

Att jag gjorde bort mig på jobbet idag. Jag skulle mejla till Mr X och fråga om lite saker men eftersom Mr X inte är svensk så poetade jag mejlet på engelska vilket tar sisådär 50 minuter (kanske inte riktigt men ändå). Sen ska jag bara kolla en grej så att än av termerna blir rätt på engelska med den som brukar göra jobbet i vanliga fall.

Då får jag tillbaka att "Nejmen du behöver inte skriva på engelska han kan svenska"
Jaha det var ju bra att jag fick veta det, då slapp jag ju skicka iväg mitt taskigt stavade mejl, men hur skulle jag kunna veta att han kunde svenska det är frågan.

Om

Inte alla kopier kommer ut kopieringsmakinen så är det ett het tips att kolla så att pappret inte är slut.

En vanlig måndag

När man vaknar med duggregn och alldeles gråt och den vanliga måndags tröttheten sitter i och känslan av att det vore så mycket skönare att ligga kvar i sängen och sova.

Det var kul

Sabina tyckte att jag skulle be min chef fixa datorn bara det att varenda en av cheferna är på semester så ni kan ju  gissa hur hårt vi jobbar. Nej det är klart att vi jobbar det lär ju märkas senare ändå.

Men jag fick bara ett anfall på datorn i fredags då min mejl hängde sig och jag fick starta om den. Dock fick jag mig ett rejält spel på kopiatorn som vägrar att göra som jag vill.

Jag får spel

På min dator på jobbet (ja inte dataspel om ni trodde det) utan jag blir så förbannad. Den bara gnäller hela tiden, imorse vägrade den att starata så då kör man enkel omstart ut med kontakten, det funka men den blev så förbannat seg att jag höll på att få spel på den. Sen gnäller den konstant om att det är fel siffror och att det inte stämmer vilket det gör lär dig räkna säger jag bara. 

En lag om jävlighet

Varför börjar det att ösregna precis när jag stiger av bussen?
Det har inte regnat någonting innan under dagen och det var inte lätt droppar utan skyfall.

Enbart för att jävlas.

Sista ...

sommarlovet för alltid så är det den bistra sanningen, nästa gång skolan slutar ja då blir vi arbetslösa. Det känns ju bra men hjärnan går på högvarv.
Vad ska jag göra eller snarare vad vill jag göra och idéerna sprutar ut så många att jag har svårt att förstå hur jag ska hinna med allt innan jag ska ta tag i livet och bli vuxen.

Företagsnamn

Som inte känns så bra.

Att ha ett hälften svenskt hälften engelskt känns rätt så motsägande.

Att påstå att man säljer bra saker genom namnet men egentligen bara säljer skit.

Att använda sig att ett geografiskt namn tex en stad och sedan inte bedriva sin verksamhet där, känns rätt fel.

Alla dessa exempel finns i verkligheten och en har till och med lyckas kombinera två av sakerna. 

Vilka möter man på stan

Om inte...
Piratpartiet just det.

Var ute i helgen på en av alla dessa festivaler som alla städer och hållor håller och där på gatan stod piratpariet och delade ut flygblad, fast borde de inte använda sig av datorerna i stället?

RSS 2.0