Vi tar en lugn söndag

Med läxsläsning tjooho. Fast jag har faktiskt börjat lite och läst en bok på ein sehr konztig sprach en jag fattad vad det handlade om. Fast sen kan man ju fråga sig varför i princip alla böcker och filmer man får se/läsa på tyska handlar om andra världskriget. Det är precis som att det inte finns något annat som handlar om tyskland än andra världskriget.

Jag är

Bitter och inte lite heller jag tänker inte ens gå in på vad jag är bitter över för då kommer nog hela servern att krascha. Men vi tar nya tag imorgon och hoppas det går över.

Fick sovmorgon

Och det är knappast något jag tackar nej till. Så nu sitter jag här. Fast jag förstår inte varför de ändå tvingar mig att gå till skolan. För det första så är det stört på livsfarligt att gå dit med tanke på alla istappar som hänger ner och jag vill int få någon istapp i huvudet. För det andra så är det en massa byggnader som rasat ihop borde det inte då vara väldigt farligt att vara i skolan den kan ju rasa ihop. I och för sig så tror jag inte att den kommer att göra det men man borde väl försöka vara på den säkra sidan.

Jag ska bli rik

På resegaranti pengar. Känner dom inte för att köra mig till skolan så visst men betalt vill jag ha.

Det är sjukt

Hur fort saker och ting sprider sig snacka om att alla vill veta och sprida vidare. Dock tänker jag inte göra det samma men var rädd om dina vänner.  

Snön ligger på hög

Det är lite sjukt att det ligger mer snö på ställen som inte borde ha så mycket snö och mindre på ställen som borde ha snö. Men det är inte det det handlar om nej det handlar om att resa och jag blir faktisk förbannad åt fel håll i alla fall om man skall vara som alla andra men det är inte jag.

Man hör på tv och radion om folk som är förbannade över tågen och kollektivtrafiken men allvarligt talat det är väl rätt så självklart att man inte kan köra tåg på räls som inte syns i snön man måste ju få fram rälsen först. Sen är det självklart inte bra om man inte försöker upplysa sina passagerare men om man inte vet hur ska man då kunna informera?

Sen att bussar inte kommer i tid. Snön ställer till det om du hade kört bil så hade du räknat med att det skulle ta längre tid att köra eftersom man måste ta det lungnare när det kan vara halt alltså måste även bussarna göra det, det tar längre tid att köra. Därför får vi hålla god min vara glad att det kommer en buss och försöka räkna med att det tar längre tid att åka och därför åka tidigare så att vi kommer i tid. 

Jag är riktigt dålig på att blogga

Men det är inte fullt mitt fel. Jag har nämligen inte haft tillgång till internet på en vecka och dessutom ställde det fina vädret till det så att jag kom hem ännu senare. Men nu skall det bli ändring eller i alla fall lite bättring. 

Är det din bror?

När jag åkte buss idag så klev det på en kille som var otroligt lik min klasskompis. Samma frisyr och hårfärg och de såg dessutom likadana ut i ansiktet. Problemet är att han klev på på ett ställe dår jag känner de flesta och jag har aldrig sätt denna killen innan. Nästa gång jag träffar min klasskompis ska jag kolla om han har koll på sin bror.

Visst är det jobbigt när man tror sig känna igen folk. Men jag hade ju inte kunnat gått fram till honom och bara. Hej vad heter du? Du är otroligt lik min klasskompis fast du har ingen aning om vem jag är.

Novellsamling

Jag funderar på att samla mina underbara bussresor i en liten novellsamling som jag kan ge ut när det blivit tillräkligt många. Fast det lär ju inte ta så lång tid. Men då kan andra människor få läsa om hur mina resor gick och känna att deras faktiskt är väldigt bra. Dock är det nog så att jag redan börjat spara på bussresorna här på bloggen.

Lycklig

Det låter lite konstigt men idag är jag lycklig. Det är inte så att jag träffat den underbaraste människan i mitt liv eller nåt sånt. Nej jag är bara glad det känns som att allt gick bra och det som inte gick lika bra det har bara fallit av mig det är bortglömt. Det värsta är att det känns som det är länge sen jag var så här glad. Fast det är klart att det var solen som kom fram idag som gjorde det allra sista och den vardet längesen vi såg. Jag satt som en katt i fönstret och solade um vad härligt det var.

%= sidor på

Två timmar det är vad jag har gjort när jag har varit hemma från skolan. Sen hade jag ju en till läxa som jag borde ha gjort men det kommer jag inte ihåg, får göra den på bussen i så fall om jag orkar. Vilket jag inte kommer att göra.

Valla skidor

Någon som vet hur man gör?
Jag kan absolut inte och är tveksam till om det går snabbare när jag har varit där och lekt.

Pluggar som en gris

Det är därför jag sitter vid datorn nu och inte vid boken om ni undrar. Nej jag har faktiskt pluggat en del idag och jag vill inte mer. Men vet att jag borde fast samtidigt känns det inte så lönt eftersom man ändå kan eller inte kan de svåra uppgifterna.

Jag skäms inte

Nejdå och jag är Sveriges bästa bloggare kom igen Blondinbella kan slänga sig i väggen jag grym på att uppdatera.

Modetrenden Vintern 2010

Är om någon undrar


SALTRÄNDER

Kom igen hur snyggt är det inte? Hur enkelt som helst att göra själv och varje saltrand är unik.

This is the shit
Ni måste haka på trenden om ni inte redan gjort det, jag är en stolt anhängare.

Träningsvärken

Är kvar sedan jag tränade för två dagar sen i och för sig är den ju värst efter en och en halv dag men ändå. Jag bara funderade på det i Usa så kan man ju stämma allt och alla för allting. Tror ni att det står varningstext eller att man får skriva på nåt kontrakt om att man är medveten om att man kan få träningsvärk eller skada sig.

Stressad inte alls

Förutom allt trevligt plugg så har jag av någon anledning åkt på det roliga uppdraget att göra mat. Kul jag har fått en sak att arbeta med men man kan ju ändå inte hitta på nåt kul när det inte finns något annat en rostbröd i detta kylskåp. Vi berättar inte att det är jag som har hällt ut riset på golvet och sopat in det i hörnet med foten. Jag har ju inte tid att ta upp det jag gör ju annat viktigt som att blogga till exempel. 

Jantelagen

Jag måste hålla mig till den och därför har jag nu införskaffat första Stieg Larsson boken, det är lite pinsamt att säga att man inte har läst boken eller sett filmen. Så nu skall vi skaffa oss en uppfattning. 

Man borde ha Varningstext

På träningspass som ger följder att man inte orkar göra någoting och inte ens lyfta armarna det är inte bra.

Snön skall hålla sig undan

Från vägarn i alla fall här där jag bor där man inte kan köra i vinterväglag en liten detalj är väl att det inte är så smarta att göra vägarbeten samtidigt. Det tog mig i alla fall dubbelt så lång tid att ta mig till skolan. Men det är ingen fara jag tycker om att stå stilla på samma punkt i 20 minuter inte mig emot.

RSS 2.0