Snön ligger på hög

Det är lite sjukt att det ligger mer snö på ställen som inte borde ha så mycket snö och mindre på ställen som borde ha snö. Men det är inte det det handlar om nej det handlar om att resa och jag blir faktisk förbannad åt fel håll i alla fall om man skall vara som alla andra men det är inte jag.

Man hör på tv och radion om folk som är förbannade över tågen och kollektivtrafiken men allvarligt talat det är väl rätt så självklart att man inte kan köra tåg på räls som inte syns i snön man måste ju få fram rälsen först. Sen är det självklart inte bra om man inte försöker upplysa sina passagerare men om man inte vet hur ska man då kunna informera?

Sen att bussar inte kommer i tid. Snön ställer till det om du hade kört bil så hade du räknat med att det skulle ta längre tid att köra eftersom man måste ta det lungnare när det kan vara halt alltså måste även bussarna göra det, det tar längre tid att köra. Därför får vi hålla god min vara glad att det kommer en buss och försöka räkna med att det tar längre tid att åka och därför åka tidigare så att vi kommer i tid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0