Omotiverad

Det är var jag är nu, jag har inte lust att gör någonting. Det enda som jag tittar åt är skolböckerna, Hallå lugna ner dig! men jag har bestämmt mig att jag inte ska börja plugga förrän på måndag. Men allt känns tråkigt att göra vill bara lägga mig under ett täcke och titta på film.

Vila

Julen eller snarare julafton är över nu och jag tänker inte dra nåt dravel om hur överskattat det är eller att jag egentligen inte gillar skinkan.

Men sanningen är att idag har varit en så otroligt skön dag har bara tagit det lungt och inte gjort en massa saker som jag måste eller borde eller haft dåligt samvete över att jag borde ha gjort saker. Det var länge sen jag tog det så här lungt och sjutton vad skönt det är.

Lampan tändes

Jag har en ny bloggidé för just för tillfället är bloggen rätt tråkig, handlar antingen om hur mycket jag har att göra i skolan eller om hur förbannad jag är på kollektivtrafiken. Jag har dock inte bestämmt mig för om jag ska vara kvar här eller om det ska bli en ny blogg, men jag ska fundera på det under julen så får vi se. Men jag tror det kan bli kul och vad jag vet har jag inte sett nåt liknande.

Riktigt skumt

Jag och en klasskompis pratade om hur vi skulle fira julen och kommer in på att hennes farmor bor långt bort i Norrland i en hålla och när hon säger namnet på byn så får jag en flashback visst var det där min morfar växte upp. Jag är dock bara 99% säker på att det stämmer men jag blir mer och mer övertygad och det är helt sjukt. För i den byn bor det cirka 200 personer. 

Det är 3 dagar och 100 minuter

Kvar tills det är julafton och jag har bara köpt presenter till mina föräldrar men de är inte inslagna, har inte städat eller pyntat i mitt rum, är helt slut av allt skolarbete och vet att jag måste plugga MYCKET under lovet, jag har noll julkänsla i kroppen och jag hatar att åka kollektivt.

Balansgång

Kom på en sak när jag höll på och valla skidorna, jag får ju inte göra de för snabba för då kommer jag ju att bli ifrån åkt, sen är risken i och för sig inte så stor men ändå. 


Vallah valla

Jag vallar skidor idag saken är bara den att jag inte kan valla, fast samtidigt är det inte mina skidor och ägaren hat uttryckligen sagt till mig att jag ska göra det det har faktiskt förekommit hot. Ungefär jag får inte låna bilen om jag inte vallar dem, sen får jag ändå inte låna bilen för tillfället för att det är så halt men ändå, det är bäst att lyssna på de vuxna annars kanske jag inte får några julklappar.

Uppmaning

Såg på tv att de uppmanade folket att stanna inne på grund av att det är snorhalt och folk bryter benen av sig. Jag kan mycket väl tänka mig att stanna inne men får jag det? Nej för jag ska gå till skolan, det blir lite dubbelmoral ska man vara hemma eller lyssna till skolplikten?

Samtidigt skall jag ha redovisning idag och om jag inte kommer så lär jag bli sönderslagen att jag lär bryta några ben så det är nog bästa att gå i alla fall

Den gick vi inte på

Står och vänter på bussen när en alkis kommer fram till mig och säger:
 Tösen får jag fråga dig nåt
Visst
Jo det är så att jag har 46 kronor och bussresan hem kostar 50 det är inte så att du har lite pengar
Nej jag har inga mynt svarar jag

Det är i och för sig en lögn jag har visst mynt men tänker inte ge bort dem men det känns mycket lättare att säga så än att säga att nej jag vill inte. Men han ljög också för på bussen kan man inte betala med lösa pengar så även om han hade fått pengar av mig så hade han inte kunnat använda dem till bussresan. Så det var jämt. 


Stämmer inte riktigt

Pratade med en av mina kompisar om att vi skulle ses men jag visste inte riktigt när, då jag håller på och gör ett arbete som jag inte vet när jag är färdig med. Saken är det att jag och killen som jag gör arbetet med har suttit med det i fyra timmar idag och vi är rätt lika tjatar lite på varandra som syskon. Men när jag skulle säga till min kompis att jag inte vet när jag och min killkompis är färdiga med arbetet så blev det istället att jag inte vet när jag och min kille är färdiga med arbetet.

Inte helt rätt där och jag tror inte att hans tjej skulle uppskatta det så mycket.

Nästa skada

Jag vet att jag är förjäkla dålig på att skriva men antingen så läser man eller så kan man strunta i det. Nu ska ni få höra på nästa ställe jag har ont på, jag är inte hypokondriker men det är väldigt lätt att skriva om hur synd det är om en. Alla tycker ju så synd om en när det är självförvållat.

I alla fall så har jag grymt ont i min höft efter att jag var ute och åkte skidor, lite för långt och lite för otränad skulle man kunna sammanfatta det. Men det är väldigt konstigt att jag bara har ont på ena sidan. Men det onda lär ju gå över med tanke på att det även kan kallas träningsvärk.


Dagarna rusar förbi

Jag är trött och vill sova - tror det har med mörkret att göra. Men en sammanfattning av vad som har hänt sen sist.

Jag har haft matteprov- trevligt, fast det roligaste är ändå efteråt när folk ska gå runt och fråga vad det blev för resultat på uppgiften, det spelar ingen roll hur man kom fram till det bara man fick samma som de som är "smarta". Jag fick inte ens fram nåt tal kan jag ju meddela.

Min buss var två minuter för tidig till skolan e ja om man bortser från att jag åkte bussen som gick en kvart innan den som skulle varit för tidig.

Har köpt min första julklapp - som dessutom var på beställning, det är väl lagom två veckor innan julafton.

Skadad

Vad ska man säga det är otroligt allvarligt, har drabbats av en förslitningsskada? i tummen, har haft det i en vecka nu. Försökte hitta ett fint namn på leden jag har ont i men det gick inte så bra men det viktigaste är ändå att ni ska veta att det är synd om mig. mEn ni får en mysko hand bild istället.

 

Ära vare planeringen i höjden

Kanske är dags att börja skriva på mitt arbete som ska in imorgon. Det är dock bara en sida så det borde gå att lösa.

Tips nr 1

När man får fel på talet man räknar jämfört med facit så kan det vara bra att kolla att man verkligen har läst av uppgiften rätt. Det går mycket snabbare då.

Ska fortsätta mitt nördpluggande snart med en kopp te.

Vågar man lita på SJ?

Jag skulle vilja åka iväg runt jul nyår och hälsa på en kompis som jag har som bor alldeles för långt härifrån. Runt 7 timmar i ren tåg tid och det sätter jag mig inte och kör med bilen själv. Problemet är att jag i så fall måste byta tåg och det känns som det är upplagt för problem när SJ ställer in tåg och de blir försenade. Det känns inte så kul att sitta halvägs ute i skogen och vänta i tre timmar.


Det är 2 advent imorgon

Tänka sig hur fort det går. Jag vill egentligen bara dra i bromsen och vänta lite med julen så att jag hinner med. Vill bli färdig med nördplugget så att jag kan få lite julstämmning. Så var det inte när man var liten och ville att det skulle bli jul nu med en gång.

Men så är läget just nu planen ligger på runt 15 timmars pluggande i helgen fast det blir nog inte mer än 12 skulle jag tro.

RSS 2.0