En påminnelse

Glöm inte att livet är kort och att man inte vet hur länge man får ha det kvar. Det är så lätt att ta det för givet att vi bara skall fortsätta att leva. Vi tror att de är de gamla som dör och att vi unga är skyddade, men så är det inte. 

Idrottsgalan

Är så oerhört tråkig egentligen, förutom de där humor inslagen som man lyckas missa och som alla pratar om sen. Men idag blir det nog att titta en stund för Robin Paulsson är ruskigt snygg...och rolig. Ni ser ju själva.

Man kan ju blir arg på sig själv

Ingen bloggning och inget livstecken på nästan en vecka. Kom igen. Men det är väl så att jag försvann in i en sömnsvacka när skolan börja.

När jag kom hem efter första dagen var jag rejällt trött hade kunnat gå och lägga mig och sova två timmar, men då hade jga inte kunnat sova på kvällen, så jag bestämmde mig för att jag skulle vara vaken. Satt dock och halvsov på en av köksstolarna som inte är särdeles bekväma men effektivt för att inte somna helt.

Flåsar som en ...

Jag var och åkte längdskidor idag, grym snö men en hel del folk ute i spåren som inte har koll på läget. Jag är hyffsat snabb inte som Vasaloppsidioterna meninte som segisarna. Men dessa segisar fattar inte att de skall hålla sig i det högra spåret så att man kan åka snabbt i vänstra utan att behöva byta spår. NEJ folk åker i båda spåren och det är väl okej om det är en gubbe som kanske ser sig själv som snabb att han åker i vänster spåret men inte en hel barnfamilj.

Sen kom flåsaren. Jag var på väg upp för en backe och tyckte att det lätt som en uggla som hoade men sen när jag åkte förbi en man visade det sig att det var han som lät, vet inte han kanske skulle ha tagit det lite lugnare.

Kan dessutom meddela att jag redan har träningsvärk undra hur det ska bli imorn och på söndag.

Snacka om att man blir retad

Läste en artikel på nätet som jag inte hittar nu men jag ska berätta vad det var.

Under en långflygning spillde en norsk kapten kaffe över kommunikationspanelen, så att den skickade ut en massa varningskoder så att man tvingades gå ner och landa, för att man trodde att det hade blivit nåt fel.

Det lyckades inte helt

Den yngre förmågan fattade inte varför han sulle baka själv och jag bara tala om vad han skulle göra. Men kom igen jag var ju rådgivare så att han vet att han klarar det själv till nästa gång.

Imorgon skall här läras

Jag skall lära upp den yngre personen i mitt hushåll hur man bakar ordentligt. Fatta vad jag kan uttnytja det om jag lär upp ordentligt.

Det blir fel i hjärnan

Vid normalt väder så brukar tempraturen förändras genom att först förskitigt öka på morgonen och sedan minska på kvällen. Men nu har vädret flippat ur nu blir det varmare på kvällen det funkar ju inte vad tänker vädret?


Jag behövde inte krypa till korset

Efter nogrannt letande i min mobils telefonbok hittade jag vem som hade skickat smset. Jag har fått sms från den personen innan så det måste vara så att telefonen fått lite mycket skumpa eller nåt.

Första dagen = trötthet och detektiv

Tröttheten är förstållig och sedan kommer detektivarbetet. Jag har fått gott nytt år sms från två personer som jag (min telefon) inte känner igen vilka det är. Så nu är det spårning, den ena har jag löst jag har nummret till personen inlagt och har smsat förut och namnet kom upp då se det var nog bara mobilen som blev överhettad? Men det andra nummret vet jag inte, jag hittar det inte på nätet plus att det är mitt namn i det så det är ingen som skickat fel.

Så jag får nog göra det pinsamma att skicka och fråga vem det är.

Sen är det konstigt varför det tar dem 75 minuter att skicka ut smsen.


RSS 2.0